ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Πως να τον "μαγέψετε" στο πρώτο σας ραντεβού


Ένα τέλειο manual να τον... μαγέψετε!
Ξέρετε τώρα... Το να βγεις ραντεβού στις μέρες μας είναι κομματάκι δύσκολο να το πούμε; Θα το πούμε ακατόρθωτο για να είμαστε και μέσα! Οπότε λοιπόν, όταν καταφέρετε-μαγέψετε έναν άντρα να σας ζητήσει ραντεβού οφείλετε να είστε τέλεια και πάνω απ' όλα Κυρία!

Θα μας πείτε τώρα, γιατί να προσπαθείτε μόνο εσείς και όχι και εκείνος, αλλά βρε κορίτσια εδώ είμαστε γυναίκες και εσάς θέλουμε να επιμορφώσουμε. Σίγουρα η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική, και δεν εννοούμε μόνο από την άποψη της εμφάνισης. Βασικά αν μας ρωτάτε, το ζητούμενο είναι να μπορέσετε να κατακτήσετε το ραντεβού σας με το πνεύμα, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά σας, κι αν όλα αυτά εμπεριέχονται σε ένα περιποιημένο και όμορφο πακέτο ακόμα καλύτερα. Οπότε λοιπόν, ναι μεν στο πρώτο ραντεβού οφείλετε να είστε ο εαυτός σας, αλλά καλό θα ήταν να μην είστε τόσο... πολύ! Εγκράτεια, διακριτικότητα και πάνω απ' όλα γοητεία. Εδώ λοιπόν σας έχουμε ένα manual με τα ναι και όχι του πρώτου ραντεβού, για να είστε σίγουρες ότι θα υπάρξει και δεύτερο.

Τα όχι:

1. Μην είστε πολύ σοβαρές: Το θέμα είναι να υπάρχει ισορροπία. Μην προσπαθείτε να το παίξετε κάτι που δεν είστε γιατί σίγουρα θα φανεί αστείο και ανόητο. Για παράδειγμα, αν εκείνον τον γοήτευσε η ενέργεια και το χιούμορ σας, και στο πρώτο ραντεβού εσείς φοράτε ένα προσωπείο καλόγριας σε συνδυασμό με femme fatale, ναι γίνεται, πώς περιμένετε ο χριστιανός να μη χάσει την μπάλα; Καλή η σοβαρότητα, αλλά αν δεν χαλαρώσετε δεν υπάρχει περίπτωση ούτε συζήτηση να τσουλήσει ούτε τελικά χημεία να υπάρξει. Δεν είπαμε να είστε χαζοχαρούμενη, αλλά και η πολλή σοβαρότητα, στην προκειμένη σοβαροφάνεια, βλάπτει!

2. Αλλά μην είστε και... κλόουν: Αν είστε ο τύπος του Chandler από τα αγαπημένα Friends που κάθε φορά που νιώθει αμηχανία πετάει ένα σωρό, αστεία όπως εκείνος νομίζει, τότε σας παρακαλούμε θερμά, στην προκειμένη να προσπαθήσετε να μην είστε ο εαυτός σας ή τουλάχιστον όχι τόσο πολύ! Θεμιττό το χιούμορ, σπάει και τον πάγο, αλλά αν ήθελε να παρακολουθήσει παιδική παράσταση θα πήγαινε κάπου αλλού. Έχει βγει για ποτό με γυναίκα και όχι με τον Μίστερ Μπιν οπότε αφήστε τα αστεία αμηχανίας στην άκρη, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γίνετε κουραστική και γκαφατζού!

3. Και με ρέγουλα το ποτό: Ναι το ξέρουμε νιώθετε αμηχανία. Ναι επίσης ξέρουμε ότι έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να σταματήσει η καρδιά σας να χτυπάει σαν ταμπούρλο! Αλλά το να κατεβάσετε ένα κιλό κρασί ή 4 ποτά σε μία ώρα πιστέψτε μας δεν θα σας βοηθήσει! Όσο και να μη σας πιάνει το ποτό, όσο κι αν στα φοιτητικά σας χρόνια κατεβάζατε τις βότκες σαν νεράκι, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι αφενός δεν είστε πια παιδούλα και αφετέρου δεν υπάρχει λόγος να τρομάξετε τον άνθρωπο και να σας περάσει για αλκοολικιά, στην καλύτερη. Η αποθέωση δε, θα είναι να μεθύσετε κιόλας και να μην ξέρετε τι λέτε και τι κάνετε. Υπάρχει περίπτωση αν του αρέσετε πολύ, να σας ξαναπάρει τηλέφωνο, αλλά αν όχι;

4. Πείτε όχι στο sex: Μπορεί να είμαστε υπέρ του sex φυσικά, και να πρεσβεύουμε το αθάνατο ρητό, κάντε έρωτα όχι πόλεμο, αλλά όχι από το πρώτο ραντεβού, ή για την ακρίβεια όχι αν θέλετε να υπάρξει και δεύτερο. Όσο κι αν σας αρέσει, όσο σέξι κι αν τον βρίσκετε, και όσο κι αν και εκείνος ανταποκρίνεται, δεν υπάρχει λόγος να του... δοθείτε με την μία! Γιατί κακά τα ψέματα, όσο παλιομοδίτικο κι αν ακούγεται αυτό, οι άντρες θέλουν, τουλάχιστον αρχικά, sex. Στο χέρι σας είναι να τους κάνετε να θέλουν και κάτι άλλο. Και με το να κάνετε sex μαζί του από το πρώτο βράδυ, θα λέγαμε ότι δεν βάζετε, εχμ, γερά θεμέλια για μία πιθανή σχέση.

Τα ναι:

1. Να είστε ειλικρινείς: Το ψέμα είναι αφροδιασιακό, και αυτό το ξέρουμε όλοι. Επίσης το γεγονός ότι είστε με έναν, ουσιαστικά άγνωστο, είναι όσο να πεις πρόκληση προκειμένου και υπερβολές να πείτε αλλά και ψέματα! Ωστόσο, όσο κι αν εντυπωσιαστεί όταν ακούσει ότι χόμπι σας είναι ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο ή ότι όταν είχατε πάει κάποτε στο Los Angeles είχατε μία περιπετειούλα με τον... Brad Pitt, ενώ τα είχε με την Angelina(!), κάποια στιγμή μοιραία, όλα θα αποκαλυφθούν και τότε απλά θα γίνετε ρόμπα! Αν φυσικά η επαφή σας δεν συνεχιστεί το κακό είναι κάπως μικρότερο, γιατί απλά θα σας θυμάται σαν μία μυθομανή που κάποτε γνώρισε! Αν όμως το ραντεβού αυτό δεν είναι ένα και το μοναδικό; Άντε να του εξηγήσεις μετά ότι η σπεσιαλιτέ σου δεν είναι η πάπια με πορτοκάλι αλλά τρέφεσαι αποκλειστικά με delivery!

2. Να ακούτε: Όταν βγαίνεις με κάποιον υποτίθεται ότι θα πρέπει και να ακούς αλλιώς αν ήθελες μόνο να μιλάς πήγαινες και σε ψυχαναλυτή! Αυτό που θέλουμε να πούμε, με απλά λόγια, είναι ότι αν αρχίσει να μιλάει για τον εαυτό του ή τη δουλειά του, κάντε μία προσπάθεια να δείξετε ενδιαφέρον, που μπορεί και όντως να δείξετε δηλαδή. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μιλάς και ο άλλος να σκυλοβαριέται! Πιστέψτε μας...

3. Ζητήστε ΕΣΕΙΣ δεύτερο ραντεβού: Αν περάσατε υπέροχα και δεν βλέπετε την ώρα να τον ξαναδείτε, ζητήστε εσείς ένα δεύτερο ραντεβού! Το πολύ πολύ να πει όχι! Μισή ντροπή δική σας και μισή δική του. Αν και δίνουμε πολύ λίγες πιθανότητες να αρνηθεί, γιατί ακόμα και βαρετή μέχρι θανάτου να σας βρήκε, σίγουρα θα θέλει έστω ένα sex να το κάνει μαζί σας! Οπότε είναι στο χέρι σας αν με την πρώτη δεν τον γοητεύσατε, να το κάνετε με τη δεύτερη!

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...