ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τα Ζώδια σήμερα


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελικά ισχύει το γεγονός, ότι όσο μεγαλώνει κανείς, μαθαίνει! Ποτέ δε μπορείς να πεις ότι έχεις δει αρκετά, ότι γνωρίζεις τα πάντα, είτε αυτό αφορά συμπεριφορές ανθρώπων, είτε συναισθήματα, που άλλοτε είναι κρυφά και άλλοτε φανερά, είτε εμπειρίες!

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, η κάθε μέρα κάτι το εντελώς καινούριο, όμως η αντιμετώπιση ενός προβλήματος, είναι μια! Η αλήθεια! Το κοιτάζεις, το αποδέχεσαι, ψάχνεις να βρεις από πού πηγάζει, δίχως παρωπίδες και μετά δίνεις τη δική σου μάχη για να το λύσεις και να προχωρήσεις παρακάτω! Δεν είναι εύκολο, αφού χρειάζεται εσωτερική δύναμη, θάρρος, αποφασιστικότητα και ναι μερικές φορές κάποιος θα πληγωθεί, όμως εδώ έρχεται το δίλημμα, ή εσύ, ή εγώ..!@



Κριός
Μπορεί να έχετε δουλειές με φούντες που λέμε, μπορεί να χρειάζεστε βοήθεια, όμως είστε τέτοια άτομα, που όχι μόνο δε θα τη ζητήσετε, θα κάνετε τα πάντα για να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας μόνοι σας και ας σας πάρει το βράδυ! Αυτό θα σας προκαλέσει αρκετά νεύρα και φυσικά μόνο στο ταίρι σας θα καταφέρετε να ξεσπάσετε! Προσέξτε όμως τι θα ξεστομίσετε γιατί παίζει να κάνετε και διακοπές μόνοι!

Ταύρος
Ότι και αν συμβεί πάλι σήμερα, ψυχραιμία! Προφανώς σας έχουν βάλει στο μάτι, όμως πάλι με διπλωματικό τρόπο, θα καταφέρετε τουλάχιστον να αποφύγετε τους καυγάδες και τις έξαλλες συμπεριφορές! Βέβαια μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, δε ξέρω πόσο ακόμα θα συγκρατηθείτε! Απρόσμενες αλλαγές στη δουλειά, εντάσεις και ναι θα είναι ακόμα μια δύσκολη ημέρα! Βασανίζεστε να χωρίσετε ή να προχωρήσετε παρακάτω?

Δίδυμος
Το καλό είναι ότι στα επαγγελματικά σας θα προκύψει μια νέα ευκαιρία, που θα πρέπει να την αρπάξετε, αλλιώς θα υποθέσω ότι τσάμπα φωνάζετε τόσο καιρό! Δε γίνεται το ένα να σας βρωμάει και το άλλο να σας ξινίζει! Προσωπικά το χάος το ίδιο, αφού πάλι σας έχουν πιάσει τα ψυχολογικά σας, πάλι σας φταίνε όλοι και τα πάντα, πάλι θα τα κάνετε όλα μπάχαλο! Προσέξτε τι θα πείτε και σε ποιον, γιατί η συγχώρεση δε θα παίζει με τίποτα μετά!

Καρκίνος
Σας ξημέρωσε μια φοβερή ημέρα κυρίως για τα επαγγελματικά σας, όμως μόνο για τους απολύτως έξυπνους και δραστήριους της υπόθεσης! Οι πιο χαλαροί, στη παραλία δίχως κουβέντα! Ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σας, ευκαιρίες που δε τις περιμένατε, όμως θα πρέπει να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να μην αφήσετε κανέναν να ανακατευθεί στα πόδια σας! Αλλιώς θα σας τα κάνουν μαντάρα! Οργανώστε ένα ταξίδι!

Λέων
Μια κακή ημέρα ήταν η χθεσινή για αρκετούς, μπορεί η δουλειά σας να έγινε, όμως αφήσατε πίσω σας συντρίμμια! Καλό είναι να προσέχετε λιγάκι τη συμπεριφορά σας και τι λέτε, γιατί στο τσακ είναι ο κόσμος να σας σιχτιρίσει! Από σήμερα βέβαια εσείς τα βλέπετε όλα πιο λαμπρά, πιο φωτεινά και όλα φανταστικά στο κόσμο σας! Ωραία ημέρα για να βρεθείτε με φίλους, να τα πείτε και να χαλαρώσετε!

Παρθένος
Καλύτερη ημέρα για εσάς, αφού τελικά βρήκατε τη χρυσή τομή και οι σχέσεις σας με το γύρω κόσμο αποκαταστάθηκαν. Ακόμα καλύτερα να μιλήσετε για το θέμα των χρημάτων, αφού αξίζετε περισσότερα και μπορείτε να τα αποκτήσετε εάν το χειριστείτε σωστά! Είστε γεμάτοι από ιδέες, φουλ στη δημιουργικότητα και βασικά το άστρο έχει λάμψει από επάνω σας, για αυτό κάντε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας!

Ζυγός
Έχετε βαρεθεί λίγο τα ίδια και τα ίδια και θέλετε αλλαγές! Όμως όχι σήμερα, γιατί με ανάδρομο δε νομίζω να πετύχετε τίποτα το φοβερό! Παραμείνετε στη θέση σας, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη δουλειά σας και ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας! Ακούστε τι έχουν να σας πουν, με μεγάλη προσοχή και θα ανακαλύψετε νέες ιδέες και λύσεις, για το πώς θα δημιουργήσετε κάτι καλύτερο! Μη κλείσετε καμία συμφωνία!

Σκορπιός
Θα πάρετε μια ανάσα σήμερα από τα καθημερινά σας βάσανα και κυρίως θα λυθεί ένα θέμα σας οικογενειακό, που θα σας ανακουφίσει ακόμα περισσότερο! Στη δουλειά γίνεται τρελό πανηγύρι, νεύρα πολλά όμως αν είστε καλά οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι φυσικά, θα καταφέρετε να τα προσπεράσετε όλα! Ερωτικά κάτι νέο έρχεται, επιμένουν τα άστρα για αυτό, άρα καιρός το παλιό να το εγκαταλείψετε… αν δε σας κάνει!

Τοξότης
Πάλι θα εμφανισθούν εκείνοι οι εχθροί σας και πάλι θα πρέπει να τους εξολοθρεύσετε! Προχωρήστε άφοβα στα νέα σας σχέδια, όμως μη λέτε σε κανέναν τίποτα! Βοηθήστε όπου μπορείτε, όμως αν χρειαστεί να πάρετε πίσω κάτι, κάντε το δίχως τύψεις και ενοχές! Ο εαυτός σας πάνω από όλα! Όμως δεν ισχύει το ίδιο και στη προσωπική σας ζωή. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και να ξεδιαλύνετε το συννεφιασμένο τοπίο!

Αιγόκερως
Μέρα που από το πρωί θα τρέχετε σα το λωλό! Υποχρεώσεις αμέτρητες, εκκρεμότητες στον αέρα και άνθρωποι με τις χειρότερες προθέσεις δίπλα σας! Διώξτε τους όλους από κοντά σας, ιδιαίτερα εάν σας χαλούν το κέφι ή σας εκνευρίζουν! Το βραδάκι φροντίστε να βγείτε έξω, με φίλους, να γελάσετε και να ξεχαστείτε λιγάκι από τα βάσανά σας! Καλό είναι να γίνετε λιγάκι πιο εκδηλωτικοί με το ταίρι σας..

Υδροχόος
Έχετε πάρει μια σχετική φόρα που σημαίνει ότι μπορεί να έρθουν φουρτούνες που εσείς θα προκαλέσετε! Για αυτό προσγειωθείτε λιγάκι πίσω, γιατί ο ανάδρομος ακόμα δεν έφυγε! Μη νευριάζετε με το παραμικρό και πριν καταλήξετε κάπου, κάντε όλη την έρευνα που απαιτείτε, τουλάχιστον οι πληροφορίες που θα έχετε να είναι σωστές! Καλύτερα να μη τσακωθείτε με κανέναν γιατί θα χαλάσετε άδικα το κέφι σας!

Ιχθύες
Ντυθείτε καλά, γιατί σας βλέπω στη μέση, να κάνετε το διαιτητή για να χωρίσετε ένα πιθανό μαλλιοτράβηγμα!!! Φωνάξτε με να το δω.. Τσακωμοί, εντάσεις, λόγια, όλα θα διαδραματιστούν μπροστά σας και ενώ έχετε δουλειές με φούντες, ξαφνικά θα αποσυντονιστείτε εντελώς! Ίσως να δώσετε ή να φάτε και εσείς καμία ξώφαλτση, όμως επιστρέψτε στα δικά σας, γιατί θα σας πάρει το βράδυ!!


F'Ariel

sarotiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...