ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Αφιέρωμα στις πιο trash επικές στιγμές της Ελληνικής τηλεόρασης


Ξύλο, μπινελίκια, παρατράγουδα απ' όλα έχει το menu της Ελληνικής τηλεόρασης!

Για την ακρίβεια είχε, αφού πλέον ΔΕΝ υπάρχει ελληνική τηλεόραση, πόσο μάλλον οι ''υπερπαραγωγή'' στιγμές που ζήσαμε! Από τον Ανδρέα Μικρούτσικο μέχρι την Τζένη Χειλουδάκη και από το Big Brother 1 μέχρι το The Wall, πάμε να θυμηθούμε μαζί τα καλύτερα trash στιγμιότυπα που παρακολουθήσαμε στη μικρή οθόνη! 


BIG BROTHER 1 (ήταν η στιγμή που 'έφευγε ο παλιός ο χρόνος και εμείς αντί να γράφουμε τα resolutions της επόμενης χρονιάς, στέλναμε μηνύματα, όχι βέβαια για να ευχηθούμε στους αγαπημένους μας, αλλά για να μάθουμε το νικητή του πρώτου reality στην Ελλάδα! Ο Τσάκας, ή αλλιώς Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ήταν αυτός που κατάφερε να αντέξει τον τρίμηνο εγκλεισμό, να βγάλει τον Πρόδρομο Καθηνιώτη νοκ άουτ, και φυσικά να πάρει τα 50.000.000 δραχμές! Οι φίρμες του ''Μεγάλου αδερφού'', βλέπε Τσάκας, Πρόδρομος, Δώρα (wannabe τραγουδιάρα), Μαίρη Σκόρδου (sex symbol της εποχής), περνούσαν ζωή και κότα αφού έλιωναν στους καναπέδες του σπιτιού, φορώντας μαυρά γυαλιά το παίζαν φευγάτοι, κάτω από τη 'διακριτική' προφορά και φωνή του Πρόδρομου, ο οποίος απευθυνόμενος στον Τσάκα, φώναζε ''Koυμπάρ' κάτσ' κάτ'!)



ΖΕΝΗ ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗ-ΓΙΟΥΛΗ ΜΠΑΡΚΑ (Ο επικός τσακωμός, η επική κατινιά και μία Τατιάνα Στεφανίδου με δίχρωμο μαλλί, σε ρόλο διαιτητή! Η Τζένη Χειλουδάκη και η Γιούλη Μπάρκα, η οποία στη συνέχεια έγινε Τζούλη, βγήκαν στα τηλεοπτικά παράθυρα του Αlter με σκοπό να πλακωθούν! Μαιμούδες έθιξαν, μπανάνες πρoσέφερε η μία στην άλλη, σε βιασμό της Ελληνικής γλώσσας εισήλθαν , για να καταλήξουν σ' ένα επίπεδο υπό του μηδενός! Φυσικά σας κρατήσαμε την επική ατάκα της Χειλουδάκη για το τέλος: ''Aν εσύ είσαι κανονική γυναίκα, κοριτσάκι μου να πάω στο Λονδίνο να μου τον ξανακ******υν, όπως η Καρλότα!'' Δώστε πόνο κυρίες μου... και με το Κάππα κεφαλαίο!)




ΤΗΕ WALL (Οι πλούσιοι και οι φτωχοί! Χωρισμένοι οι μεν σε σπιταρόνα και οι δε σε κοτέτσι κυριολεκτικά, προσπαθούσαν να κάνουν τα πάντα για 15 λεπτά δημοσιότητας!Σίσσυ, Γωγουλίνι, Κλεάνθης, Δεβόρα, Γιάννης και φυσικά η αγαπημένη Ρούλα Βροχοπούλου (που φήμες τη θέλουν ακόμα να κλαίει για το άδοξο τέλος του έρωτά της με τον Αλβανό Φραν), ήταν οι stars του παιχνιδιού! Η Σίσσυ που ήταν το sex symbol του παιχνιδιού, γιατί είναι must να υπάρχει μία sexy παρουσία σε όλα τα reality, έπαιζε 'έρωτα πειρατή' με τον γόη Τζώρτζη, ενώ ο Κλεάνθης, αφού κατέβηκε απ'τα βουνά, το έπαιζε ''Ωνάσης'', βολοδέρνοντας όλη μέρα με ένα πούρο στο χέρι! Η 45χρονη Δεβόρα ερωτεύκε τον 25χρονο Γιάννη και τούμπαλιν, το Γωγουλίνι έχασε τα περιττά κιλά του, και έκανε τα γλυκά μάτια στο Θοδωρή Ισπόγλου, που ήταν και ο μεγάλος νικητής, μπας και της δώσει κάνα φράγκο και η Ρούλα...αχ αυτή η Ρούλα...! Κρατάμε τη 'θεική' της απάντηση, στην ερώτηση που είναι τα κουτάλια: ''Τι να τα κάνω τα κουτάλια να τα φάω; Ο κουταλιανός είμαι;''!)



ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ( H Αργυρώ,το γατάκι της,  ο νεκροθάφτης, ο ζαχαροπλάστης  και η παρουσιάστρια Σία Λιαροπούλου σε ρόλο γλάστρας!Ειλικρινά, σηκώνω τα χέρια ψηλά και απλά αλλάζω κανάλι).





FAME STORY 3 (μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, έκανε τη δική του διαμαρτυρία για την αθωότητα του Γιώργου Μοναστηριώτη! Ντυμένος με κόκκινη κελεμπία και κράνος σαν του ράγκμπυ, τα έβαλε με τη Νάνσυ Αλεξιάδη γιατί είναι ξανθιά, με τους υπόλοιπους καθηγητές αλλά αυτή που στόλισε για τα καλά ήταν το μέλος της κριτικής επιτροπής, Δάφνη Μπόκοτα, η οποία τόλμησε να αμφισβητήσει την αξία του! Βλάχα, βλαχάρα, βλαχοκ*λα, τελευταία, γύφτισσα φώναζε έξαλλος, μέχρι που ο Αnt1 έριξε διαφημίσεις και μας έκοψε πάνω στο καλύτερο! F**K!)




Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (Η ρόμπα, της ρόμπας, ώ ρόμπα! Τα λεφτά; Πολλά! Μόνο αν κατάφερνες να πεις την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο την αλήθεια! Είσαι εξωγήινος;, Πόσα πόδια έχεις;, Έχεις κάνει sex σε σκουπιδοντενεκέ;, έχεις δει ερωτικά τον δέκατο πέμπτο μακρινό σου ξάδερφο;! Αυτό που απάντησες είναι.... και ή συνέχιζες να ξεφτυλίζεσαι για περισσότερα λεφτά ή απλά έπαιρνες τα *** και ησυχάζαμε όλοι από την παρουσία σου!)




BAR ( που πήγε το χαρτάκι; που πάει το χαρτί;! Μήπως πάει στην Ποταμιά; Τόση φασαρία για ένα κομμάτι χαρτί χριστιανές μου; Δε βαρεθήκατε; Η Μαίρη Γεώρτση και η Γιώτα (δε θυμόμαστε το επίθετό της), μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν και όλα αυτά για το ποιά έδωσε το ''ξακουστό'' χαρτάκι! Την ίδια ώρα η ''σα μπλουζάκι'' Στέλλα Μπεζαντάκου, βρισκόταν στις τουαλέτες με τον παίκτη Άρη (ένα Θεός ξέρει τι κάνανε), ο Λορέντζο κόλλησε τη βελόνα στο repeat ''ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ'', ενώ ο κρητικός Ανδρέας έτριβε τα χέρια του καθώς λίγους μήνες αργότερα, θα ανακηρυσσόταν ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού! Γιού χου...!)




FAME STORY 1 (Έχωσε τη μύτη του ο Ανδρέας Μικρούτσικος και όταν ο Μικρούτσικος χώνει τη μύτη του, έρχονται τα πάνω κάτω ΠΑΝΤΟΥ! Η Άσπα Τσίνα, με το τσίγκλισμα του παρουσιαστή πάντα, άρχισε να θάβει τις συμπαίκτριες της, Φωτεινή και Ελεάννα! Όταν όμως εκείνες έμαθαν τα καμώματα και τα λεγόμενα της Άσπας, έτρεξαν να τη ''γδάρουν''! ''Θα γίνω σκύλα και θα σου βγάλω τα μάτια'', της φώναζε η Ελεάννα Παπαιωάννου, με την Ασπα(σία), να απαντάει όλο απάθεια: ''Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου''! Θεά! Απο κεί και πέρα Πετρέλης, Νίνο, Πετράκος αλλά και Παπαιωάννου, ήταν τα ''αστέρια'' που ξεχώρισαν από το τηλε-reality και μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να υφίστανται στο μουσικό στερέωμα! Απίστευτο!)






athensbars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...