ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος: Καλλιθέα - ΠΑΟΚ 2-0

Το «πάθημα» του Άρη (σ.σ.: αποκλεισμός) από την Καλλιθέα δεν έγινε… μάθημα στον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά ηττήθηκε την Πέμπτη με 2-0 σκορ από τους «μπλε» στο «Ελ Πάσο», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, και πλέον βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων, που στον προηγούμενο γύρο είχαν αποκλείσει τον Άρη, ήταν ο Μαρουκάκης.

Ο νεαρός επιθετικός πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι και κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ στο 79' ο Ντακόλ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δύο δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών είχε η ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία πλέον καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στις 24/1 στην Τούμπα.

Ο αγώνας


Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στους Θεσσαλονικείς και την έχασε ο Γεωργιάδης (38΄) που δεν πλάσαρε καλά σε τετ α τετ με τον Μιχελή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να απειλεί αλλά να χάνει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονταν, με τον με τον Σταφυλίδη να σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι (50΄,61΄).

Η Καλλιθέα έχοντας κρατήσει το μήδεν στην άμυνα στα τελευταία λεπτά του αγώνα άρχισε να ανεβαίνει και στο 78΄ κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντακόλ, όταν ο Βιβιάν ανέτρεψε τον Μαρουκάκη και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Στο 83΄ ο Μαρουκάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όταν κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και με δυνατό σουτ νίκησε τον Γλύκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διεξήχθη με καθυστέρηση, λόγω προβλήματος στον φωτισμό του Σταδίου «Γρηγόρης Λαμπράκης».




Κίτρινες: Σταύρου, Κάτσε, Σταφυλίδης

Κόκκινες: Βιβιάν (78')

Καλλιθέα: Μιχελής, Φερέιρα, Ντακόλ, Φάι (68' Ματσούκας), Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας (46' Μαρουκάκης), Ατματσίδης, Σταύρου, Βιγιαρέχο, Αρβανίτης, Κατσικογιάννης (86' Θεολόγου).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βιβιάν, Κατσουράνης (63' Πέλκας), Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Γεωργιάδης (63' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (70' Γιάννου)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...