ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Χώρισαν οριστικά Johnny Depp και Vanessa Paradis

Xώρισε από την επί 14 χρόνια σύντροφο του Vanessa Paradis o 49χρονος αστέρας του Χόλιγουντ Johnny Depp, όπως ανακοίνωσε επισήμως εκπρόσωπος του star την Τρίτη. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Depp, ο ηθοποιός και η γαλλίδα σύντροφος του αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους και ο χωρισμός τους ήταν φιλικός.

Παράλληλα, μέσω του εκπροσώπου του, ο Depp ζητά από τα media να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή του πρώην ζευγαριού, και κυρίως την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους.


Το πρώην λαμπερό ζευγάρι επιβεβαίωσε με αυτόν τον τρόπο τις φήμες των τελευταίων μηνών, περί έντονων προβλημάτων και χωρισμού τους. Μέχρι και τον περασμένο μήνα, τόσο ο Depp όσο και η Paradis είχαν αρνηθεί πως η σχέση τους έχει τελειώσει. Ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis ήταν ζευγάρι από το 1998, και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Lily-Rose, 13 ετών, και τον Jack, 9 ετών.


Ο star του Χόλιγουντ και γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν είχαν παντρευτεί ποτέ. Ο Depp ήταν παντρεμένος στο παρελθόν με την Lori Anne Allison, και ο γάμος τους διήρκεσε από το 1993 ως το 1995. Μεταξύ των κατακτήσεων του Depp, πριν από την Paradis, περιλαμβάνονται οι Kate Moss και η Winona Ryder.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...