ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ορκίστηκε σήμερα ο Vladimir Putin

Τελέστηκε σήμερα στην Μόσχα, η ορκωμοσία του νέου προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin, ο οποίος επιστρέφει στον προεδρικό θώκο για μια 6ετή θητεία, μετά την νίκη του στις εκλογές του Μαρτίου.

 Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε με μια λαμπρή τελετή στην αίθουσα του Αγίου Ανδρέα στο Κρεμλίνο, ενώπιον 2000 προσκεκλημένων. «Θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω την πίστη των εκατομμυρίων συμπολιτών. Θεωρώ ότι αυτό είναι το νόημα όλης μου της ζωής και το χρέος μου να υπηρετήσω την γη των προγόνων μου και τον λαό μας» δήλωσε κατά την ορκωμοσία του ο Putin.

Όλα έγιναν μια ημέρα μετά από τη διαμαρτυρία εκατοντάδων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των ηγετών της αντιπολίτευσης και έναν δημοφιλή μπλόγκερ, οι οποίοι συνελήφθησαν σε αυτές τις διαδηλώσεις εναντίον του. Πολλοί ήταν εκείνοι που συγκρούστηκαν έντονα με την αστυνομία στις πορείες της Κυριακής και δεν έλειψαν φυσικά και οι τραυματισμοί. Οι διαδηλωτές εκτόξευαν ανεξέλεγκτα διάφορα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Αρκετοί κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων φώναζαν συνθήματα, όπως «Ρωσία χωρίς Putin» και «ο
Putin είναι ένας κλέφτης».

Ο
Putin κέρδισε την προεδρική εκλογή τον Μάρτιο με σχεδόν το 65% των ψήφων και υπερασπίζεται έντονα τη νίκη του, παρά τις κατηγορίες από ανεξάρτητους παρατηρητές ότι υπήρξε εκτεταμένη εκλογική νοθεία.

trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...