ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Όταν οι διάσημες ανεβάζουν φωτογραφίες στο "Twitter"

To twitter δεν είναι facebook. Έχει άλλη φιλοσοφία, την οποία ας μην αναλύσουμε εδώ. Δυστυχώς (ή, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ευτυχώς;) για κάποιους κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο. Μην σου πω και χειρότερα. Έτσι, υπάρχουν για παράδειγμα κορίτσια που πιστεύουν ότι το twitter είναι φτιαγμένο για να ανεβάζεις καυτές φωτογραφίες σου.

Ας πούμε η Rihanna. Σίγουρα έχουμε μάθει ένα πράγμα για εκείνη: Ότι όλες τις δουλειές της, μέσα και εκτός σπιτιού, τις κάνει με μαγιό και δεν ντρέπεται γι' αυτό. Και καλά κάνει εδώ που τα λέμε ,αλλά, Rihanna, αν ποτέ διαβάσεις αυτό το post, να σε ενημερώσουμε ότι είμαστε στο τσακ να μην μας κάνει καμία αίσθηση την επόμενη φορά που θα ανεβάσεις φωτογραφία σου με μαγιό.





























 








































Το Ριανάκι στη Χαβάη









































Όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις Sofia Vergara. Είναι sexy. Το ξέρει. Δεν κάνει αρκετές φωτογραφήσεις για περιοδικά -όσες θα ήθελε και θα θέλαμε. Το ξέρει. Ε και γι' αυτό λέει πού και πού να ανεβάζει καμία twitpic με μαγιό. Σαν να μας δίνει λίγο τυράκι ίσα ίσα για να κολλάμε.

Τέτοιου τύπου είναι κι άλλες, όπως η Bar Rafaeli

...η Kelly Brook...
 



... και η Elisabetta Canalis.

Όμως το twitter έχει και τις επαγγελματίες του είδους. Kim Kardashian και Adrianne Curry. Ανεβάζουν φωτογραφίες με μαγιό, χωρίς μαγιό, με σεντόνια, με κατωσέντονα, με παπλώματα ανά δευτερόλεπτο. Αν δεν έχεις καταλάβει το γιατί o αριθμός είναι 20,000 δολάρια ανά tweet. Το ‘πιασες;


Υ.Γ. : Πάνω σε κάθε όνομα υπάρχει λινκ για το αντίστοιχο twitter account -αν θες να followάρεις και να έχεις συχνότερα τέτοιο φωτογραφικό υλικό.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...