ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Chiara Danese: "Ο Berlusconi μας έβαζε να ερωτοτροπούμε με αρχαιοελληνικά αγάλματα"

To μοντέλο Chiara Danese , μία 20χρονη Ιταλίδα νικήτρια καλλιστείων, κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο Silvio Berlusconi ζητούσε από τις κοπέλες με τις οποίες συνευρισκόταν να ερωτοτροπούν μπροστά του με ένα αρχαιοελληνικό άγαλμα του θεού της γονιμότητας, Πρίαπο.


"Άγγιζε τα κορίτσια ενώ εκείνα ερωτοτροπούσαν με το άγαλμα" πρόσθεσε η Danese, περιγράφοντας τα περιστατικά στα οποία ο Berlusconi ζητούσε να φιλούν το άγαλμα! Ο 75χρονος Silvio κατηγορείται ότι πλήρωσε για να κάνει σεξ με την τότε 17χρονη Μαροκινή Rubi και πως χρησιμοποίησε την ιδιότητά του και την εξουσία που είχε ως πρωθυπουργός για να την απελευθερώσει ενώ εκείνη ήταν σε κράτηση, αφού είχε συλληφθεί για κλοπή.


Άλλο ένα μοντέλο, η Sabina, μίλησε στο δικαστήριο, δηλώνοντας τρελά ερωτευμένη με τον Καβαλιέρε, αφού αυτός είναι ο άντρας της ζωής της. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη σεξουαλική τους δραστηριότητα, χαρακτηρίζοντας τον Sivlio ως Σούπερμαν! 


Μέσα στο παραλήρημά της μίλησε και για μία ακόμη ερωμένη του Καβαλιέρε, την οδοντοτεχνίτρια Nicole Minetti, δηλώνοντας: "Δεν μπορεί να τον αγάπησε ποτέ. Άλλωστε πώς γίνεται αυτό, ακόμα και αν τον αποκαλούσε "love of my life", έλεγε ότι έχει πεσμένο πισινό. Πώς είναι δυνατόν να τον αγάπησε;". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...