ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Bashar Al Assad: Eρωτοτροπούσε ενώ σκότωνε τους άμαχους

Σε ροζ σκάνδαλο εμπλέκεται ο πρόεδρος της Συρίας Bashar Al Assad, καθώς από την ηλεκτρονική του αλληλογραφία προκύπτει πως τον περασμένο Δεκέμβρη την ώρα που η χώρα του αιματοκυλίζονταν αυτός ερωτοτροπούσε με γυναίκες μέσω διαδικτύου και λάμβανε προκλητικές φωτογραφίες τους.


Βρετανικές εφημερίδες όπως οι Sunday Times και η Guardian αποκαλύπτουν την αλληλογραφία του δικτάτορα που είναι παντρεμένος με την Βρετανικής καταγωγής Άσμα Assad. Μεταξύ των μηνυμάτων υπάρχει και η προκλήτική φωτογραφία μιας ημίγυμνης γυναίκας  που ο Assad την έλαβε την ημέρα που τα στρατεύματά του άνοιγαν πυρ κατά διαδηλωτών σκοτώνοντας 12 ανθρώπους.



Σύμφωνα με μέλη της αντιπολίτευσης, η γυναίκα αυτή είχε και δεύτερη ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία χρησιμοποιούσε με ψεύτικα στοιχεία για να στέλνει πιο προσωπικά μηνύματα στον Σύρο πρόεδρο. Το πρώτο μήνυμα στον Assad ήταν ένα απλό «γεια» ενώ ακολούθησε ένα μήνυμα που έλεγε «σ' αγαπώ» και λίγο αργότερα έλαβε κι άλλο με «φιλάκια».
Ωστόσο η αλληλογραφία του Assad αποκαλύπτει ότι ο Σύρος πρόεδρος συνδέεται και ερωτοτροπεί με πολλές γυναίκες όπως η Χαντίλ αλ- Αλί (φωτό 2) η οποία τον αποκαλεί «φιλαράκι» και του έστελνε μηνύματα όπου του έγραφε πως «μου λείπεις ενώ η ίδια γυναίκα ανέβασε φωτογραφία του Assad στο διαδίκτυο όπου τον αποκαλούσε «γλυκούλι»



Αντίστοιχα είναι και τα μηνύματα της 20χρονης Σεχραζάτ Τζααφάρι που είναι κόρη του Σύρου πρεσβευτή στα Ηνωμένα Έθνη και η οποία σε μηνύματά της σε συνεργάτες του Σύρου προέδρου τους γράφει να του μεταφέρουν πως «Είναι τόσο πολύ πολύ πολύ καλός, τον αγαπώ τόσο πολύ, μου λείπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...