ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι της τεχνολογίας

Έγιναν γνωστοί για το απίστευτο μυαλό τους και τις ικανότητες τους στον τομέα της τεχνολογίας. Έκαναν σπουδαίες ανακαλύψεις που ίσως να μην μπορούσαμε καν να φανταστούμε οι περισσότεροι. Ο χώρος της τεχνολογίας έχει κάθε λόγο να καυχιέται ότι τα πηγαίνει περίφημα  παγκοσμίως. Εκτός από την ικανοποίηση ότι είναι μοναδικοί στη δουλεία τους οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν και έναν επιπλέον λόγο να χαίρονται! Και αυτός δεν είναι άλλος από τα απίστευτα χρήματα που κερδίζουν! Εδώ και πολλά χρόνια ο Bill Gates έχει κατακτήσει τη πρώτη θέση, όντας ο πιο πλούσιος άνυρωπος στον χώρο της τεχνολογίας! Δείτε αναλυτικά παραάτω τη λίστα με τους δέκα πιο πλούσιους ανθρώπους στο χώρο της τεχνολογίας και τα έσοδα τους!

10. Steve Jobs



Μπορεί πια να μην βρίσκετε στη ζωή. αλλά κατάφερε να κάνει την Apple την καλύτερη εταιρεία παγκοσμίως! Ο πρώην CEO της Αpple κατάφερε με τις απίστευτες ιδέες του να κάνει την Apple απίστευτα πετυχημένη, σε σημείο που να μην υπάρχει άνθρωπος που να μην την γνωρίζει. Η συνεισφορά του στην τεχνολογία ήταν τεράστια, όπως και η περιουσία του, η οποία ανέρχεται στα 7 δισεκατομμύρα δολάρια! 


9. Paul Allen



Ο Paul Allen ήταν ο συνιδρυτής της Microsoft. Κατάφερε μαζί με τον Bill Gates να κάνουν τη Microsoft μια παγκόσμια δύναμη. Όσο για τα χρήματα που κέρδισε όσο ήταν συνιδρυτής της Microsoft...Αυτή ανέρχεται στα 13, 2 δισεκατομμύρια δολάρια. 


8. Steve Ballmer



O Steve Ballmer έχει κάθε λόγο να χαίρεται, αφού ως CEO της Μicrosoft η επιτυχία του είναι τεράστια και επιπλέον προστίθονται στην περιουσία του πολλά εκατομμύρια δολάρια. Η περιουσία του ανέρχεται στα 14, 5 δισεκατομμύρια δολάρια! 


7. Michael Dell



Από το όνομα του μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι ο ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας Dell. Για αυτό και η περιουσία του είναι μεγάλη. Αυτή ανέρχεται στα 15,5 δισεκατομμύρια δολάρια. 


6. Larry Page



O Larry Page είναι ο CEO της Google, ο οποίος έχει αναλάβει τη διατήρηση της ευμάρειας της εταιρείας. Αν και είναι πολύ νέος έχει καταφέρει να κάνει μαι περιουσία της τάξης των 16,7 διασεκατομμυρίων δολαρίων. 


5. Sergei Brinn



H περιουσία του Sergei Brinn είναι ίδια με αυτή του Larry Page. Ο συνιδρυτής της Google φαίνεται ότι είναι αρκετά πλούσιος αν και είναι και αυτός νέος. Η περιουσία του ανέρχεται στα 16,7 δισεκατομμύρια δολάρια. 


4. Μark Zuckerberg



O 27χρονος που κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει πάμπλουτος μέσω της δημοφιλής κοινωνικής σελίδας που δημιούργησε. Το γνωστό σε όλους Facebook έχει δώσει στον Mark Zuckerberg τη χαρά να βρίσκεται στη 4η θέση με τους πιο πλούσιους ανθρώπους από τον χώρο της τεχνολογίας. Η περιουσία του ανέρχεται στα 17, 5 δισεκατομμύρια δολάρια. 


3. Jeff Bezos



Της γνωστής οικογένειας της Amazon. H επιτυχία του του έχει επιφέρει μια περιουσία των 19,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Jeff Bezos έχει καταφέρει να κατακτήσει την τρίτη θέση στην κατηγορία των πλουσιότερων ανθρώπων της τεχνολογίας. 


2. Larry Ellison



Eίναι ο ιδρυτής της εταιρείας  Oracle! Έχει κατακτήσει τον χώρο της τεχνολογίας, για αυτό και η περιουσία του ανέρχεται στα...33 δισεκατομμύρια δολάρια!


1.Bill Gates



Kαι ο Bill Gates που δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στη πρώτη θέση με τους πλουσιότερους ανθρώπους της τεχνολογίας! Εδώ και πολλά χρόνια η πρώτη θέση του ανήκει. Και αυτό γιατί ο ιδρυτής της πασίγνωστης Microsoft έχει μια περιουσία που πολλοί θα ζήλευαν! H περιουσία του ανέρχεται στα 59 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι απλά ο πλουσιότερος άνθρωπος στον χώρο της τεχνολογίας, αλλά ο πλουσιότερος αμερικανός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...