ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Βραζιλία: Οι κυρίες της χλιδής έκαναν... reality

Ιδιωτικά τζετ και τζακούζι γεμάτα ροδοπέταλα. Σαμπάνια Cristal για τις ίδιες, αλλά και μεταλλικό νερό για τα τετράποδά τους. Σωματοφύλακες, φορέματα Chanel και αυτοκίνητα Lamborghini. Καλώς ήρθατε στον κόσμο των Mulheres Ricas (Πλούσιες Γυναίκες), του πρώτου reality της Βραζιλίας που εστιάζει στην καθημερινότητα των... πάμπλουτων κυριών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Το show που άρχισε να μεταδίδεται από το Band Network τη δεύτερη μέρα του νέου χρόνου καλεί τους τηλεθεατές να γνωρίσουν τις ζωές πέντε γυναικών που έχουν προβλήματα με όλα, εκτός από το χρήμα.

Οι «πρωταγωνίστριες» είναι πέντε εκατομμυριούχες που μοιράζονται τη ζωή τους ανάμεσα στις επαύλεις τους στο Ρίο και το Σάο Πάολο, ενώ είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για τα ψώνια τους, άλλοτε στο Παρίσι και άλλοτε στο Σεν Τροπέ.


«Το να είσαι πλούσια είναι φανταστικό» εξομολογείται η 44χρονη Λίντια Σάγιεγκ στους τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο της σειράς και συνεχίζει με τη... νουθεσία ότι όλοι θα πρέπει να παλέψουν για να γίνουν πλούσιοι.


Παραδέχεται ωστόσο ότι γυναίκες όπως η ίδια χάνουν την αίσθηση του μέτρου και ρέπουν συχνά προς την εξτραβαγκάντσα. «Κάνω μπάνιο σε μεταλλικό νερό, νοίκιασα μια Ferrari στον άνδρα μου μόνο και μόνο για να κάνει μια βόλτα. Είναι όλα αυτά υπερβολικά; Δεν ξέρω. Είναι η καθημερινότητά μας» εξηγεί η ιδιοκτήτρια του Casa Leao Joalheria, μεγάλου κοσμηματοπωλείου του Σάο Πάολο.


Σε μια άλλη σκηνή, η Βαλ Μαρκιόρι, τηλεπαρουσιάστρια και κοσμοπολίτισσα του Σάο Πάολο, κάνει μια βόλτα σε έκθεση αεροσκαφών και εξηγεί ότι σκέφτεται να αγοράσει ένα ιδιωτικό τζετ πολλών εκατομμυρίων με χρυσά φινιρίσματα! «Το αεροπλάνο μου είναι τόσο παλιό πλέον» παραπονιέται στην κάμερα, την ώρα που πίνει σαμπάνια με έναν πωλητή αεροσκαφών.


Η αλήθεια είναι ότι η οικονομία της Βραζιλίας βρίσκεται σε φάση άνθισης. Ενδεικτικό είναι ότι από το 2007 κάθε μέρα δημιουργούνται δεκαεννέα νέοι εκατομμυριούχοι. Παρ' όλα αυτά, η χώρα παραμένει μία από τις κοινωνίες με τις μεγαλύτερες ανισότητες στον κόσμο, αφού 11,5 εκατομμύρια Βραζιλιάνοι ζουν σε παραγκουπόλεις. Ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 4,5 εκατομμύρια το 1991.

 
real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...