ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Kim Dotcom: Η κινηματογραφική σύλληψη του ιδρυτή του "Megaupload"

O Kim Dotcom δεν γιόρτασε μες στη χλιδή τα 38α γενέθλιά του. Αντίθετα, τα πέρασε ταμπουρωμένος σε ένα μικρό δωμάτιο της 25.000 τ.μ. βίλας του, προσπαθώντας μάταια να κρυφτεί απ' την αστυνομία.
Ο ιδρυτής του Megaupload.com κρύφτηκε στο δικό του "δωμάτιο πανικού", όταν περισσότεροι από 15 Νεοζηλανδοί αστυνομικοί εισέβαλαν στην 24 εκ. βίλα του για να τον συλλάβουν με κατηγορία αυτό που θεωρείται ως "ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα όλων των εποχών".

Ο Dotcom, του οποίου το κανονικό όνομα είναι Schmitz, κλείστηκε στο δωμάτιο μαζί με το όπλο του, αλλά τελικά παραδόθηκε χωρίς να αντισταθεί στους αστυνομικούς που αχρήστευσαν ουκ ολίγες κλειδαριές ασφαλείας για να φτάσουν τετ-α-τετ με τον καταζητούμενο. Στην αχανή του κατοικία, ο Dotcom είχε 18 αυτοκίνητα, τα οποία κατασχέθηκαν, μεταξύ των οποίων μια ροζ Cadillac του 1959.
Το δημιούργημά του, το Megaupload.com, φέρεται να έχει κοστίσει πάνω από 500 εκ. δολάρια χαμένων εσόδων σε χιλιάδες καλλιτέχνες, ενώ η προσπάθεια του Dotcom να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση σκοντάφτει πάνω στα δύο όπλα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του.Παρά τη ζημία που εκτιμάται ότι έχει προκαλέσει ακόμα και στους μεγαλύτερους σταρ των Η.Π.Α., μερικοί από αυτούς όπως ο will.i.am, ο Kanye West και ο P Diddy είχαν αποθεώσει πριν μερικες εβδομάδες το Megaupload μέσα από το "Μega song" που διαδόθηκε άμεσα και προκάλεσε απορία.




Διαβάστε κι εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...