ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Χρυσές Σφαίρες: Οι αστέρες του Hollywood μιλάνε για την Ελλάδα

Η ιστοσελίδα «Hollywood. GreekReporter» όχι μόνο βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών την περασμένη Κυριακή, αλλά κατάφερε να αποσπάσει δηλώσεις από τα μεγαλύτερα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας σχετικά με την Ελλάδα.


«Πιστεύω ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση είναι για όλους μας κάτι τρομερό» εξηγεί, μεταξύ άλλων η Αντζελίνα Τζολί, απαντώντας σε ερώτηση για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ενώ προσθέτει σχετικά με τη νέα της ταινία «In The Land Of Blood And Honey», με την οποία η ίδια κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο (σ.σ.: το σενάριο εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη τη δεκαετία του ’90 και τα γυρίσματα έγιναν στη Βοσνία και την Ουγγαρία): «Ανησυχώ πολύ. Η ταινία μου έχει να κάνει με τη βία κατά τη διάρκεια του πολέμου (…)  Το θέμα είναι ότι η οικονομική κατάρρευση μπορεί να είναι η απαρχή ενός πολέμου σε διαφορετικές χώρες. Δεν λέω ότι αυτό θα συμβεί, αλλά η κατάσταση είναι πραγματικά σοβαρή και πρέπει να δοθεί σημασία».


Σε πολύ πιο ανάλαφρο κλίμα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή Στέισι Κίμπλερ, παραδέχεται την αδυναμία του στην Ιταλία, ωστόσο όταν ο Έλληνας δημοσιογράφος τον ρωτά αν την προτιμά από την Ελλάδα, εκείνος απαντά: «Δεν θα σου πω, γιατί θα θυμώσεις. Και κανείς δεν θέλει να έχει μπροστά του έναν θυμωμένο Έλληνα!», ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει πως το ερχόμενο καλοκαίρι εκείνος και η Κίμπλερ θα επισκεφθούν την Ελλάδα!


Ακόμα, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μιλάει για τις διακοπές του στην Ελλάδα, αλλά και για την οικονομική κρίση: «Έχω ελπίδες. Έχω πραγματικά πολλές ελπίδες ότι η Ελλάδα, με την αξιοθαύμαστη ιστορία της, θα σωθεί από τους άλλους ή θα σώσει η ίδια τον εαυτό της» λέει.


Ο Τζέραλντ Μπάτλερ παραδέχεται ότι η ταινία «300» ήταν η πιο σημαντική της καριέρας του: «Ο ρόλος του Λεωνίδα ήταν αυτός που με άγγιξε τόσο βαθιά, και ξέρω τι σήμαινε για τους Έλληνες - έχω μιλήσει με εκατομμύρια από αυτούς έκτοτε. Χωρίς αμφοβολία, με έκανε να νιώσω Έλληνας».


Ο Μπραντ Πιτ εξηγεί ότι δεν έχει αγοράσει σπίτι στη χώρα μας: «Μακάρι να μου ανήκαν όλα τα σπίτια που έχει γραφτεί ότι μου ανήκουν!» αστειεύεται, ενώ χαρακτηρίζει την Ελλάδα «ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου».


Τέλος, ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Αλεξάντερ Πέιν, η ταινία του οποίου «Οι Απόγονοι» κατάφερε να κερδίσει τελικά τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Ταινίας, μιλά για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ενώ η Μαρία Μενούνος στέλνει τους χαιρετισμούς της στα ελληνικά!


Δες το video:


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...