ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τέλος ο Θοδωρής Ζαγοράκης από τον ΠΑΟΚ

Τίτλοι τέλους για Θοδωρή Ζαγοράκη και ΠΑΟΚ, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος να ενημερώνει σήμερα τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει άλλο και ότι αυτός από την ομάδα του ΠΑΟΚ τελείωσε!


Στην συνέχεια ο Ζαγοράκης κατέθεσε και γραπτώς την παραίτηση του, με τις πληροφορίες να λένε ότι θα τον ακολουθήσουν και άλλοι από το διοικητικό συμβούλιο.

 

Φυσικά αυτή η κίνηση του πρώην, πλέον, προέδρου του Δικέφαλου του Βορρά, δεν εξέπληξε και πολλούς καθώς υπήρχε έντονη μουρμούρα από μεγάλη μερίδα οπαδών της ομάδας, λόγω των αποχωρήσεων κάποιων παιχτών.

 

Ωστόσο το γυαλί ράγισε εχθές το βράδυ, όταν και μετά από την ήττα-αποκλεισμό από τον Ατρόμητο για το κύπελλο Ελλάδος, οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ζημιές στο γήπεδο και στα γραφεία της ΠΑΕ, φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα κατά του ίδιου!

 

Αυτή η εξέλιξη μεγαλώνει τα προβλήματα για την ομάδα που πλέον «μπαίνει» σε ένα άγνωστο διοικητικά αύριο και όλο το βάρος πέφτει πλέον στις πλάτες του Ζήση Βρύζα και όλοι περιμένουν να δουν την αντίδραση του.
sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...