ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων...







  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Ευκαιρία να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να περάσετε καλά μαζί τους. Αν ένα Λιοντάρι αλλάξει το δήθεν φιλικό στυλ του σε ερωτικό, εσείς θα αποφασίσετε τι μέλλει γενέσθαι. Από ένα καλό ξεκαθάρισμα μπορεί να προκύψει μια συνεργασία με Αιγόκερω, ο οποίος σας βοηθάει να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά. Οι μελαγχολικές σκέψεις δεν είναι για σας, εκτός αν μέσα από αυτές βάζετε τη ζωή σας σε τάξη.



  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η σύγκρουση και η διαφωνία με κάποια άτομα είναι μονόδρομος γιατί μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Απελευθερωμένοι από ταμπού, αυτή την περίοδο θα έρθετε κοντά σε έναν φιλικό ιδιόρρυθμο Υδροχόο, ο οποίος δείχνει ότι είναι καλά μαζί σας. Οικονομική πρόοδος και ώριμες αποφάσεις. Επαγγελματική σύμπνοια και βοήθεια από έναν Παρθένο.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Μια νέα ευκαιρία με περισσότερες προοπτικές επικοινωνίας σάς ανεβάζει το κέφι και δημιουργεί τη διάθεση να ψαχτείτε επαγγελματικά. Ένας συνεργάτης θα σας υποχρεώσει να γίνετε περισσότερο πρακτικοί.  Ιδεαλιστική αγάπη με έναν Ιχθύ μπορεί να σας μπερδέψει. Οικονομικά περνάτε κάποια ζόρια και κυρίως από οικογενειακά έξοδα. Οι συζητήσεις με έναν Αιγόκερω σας δημιουργούν ενοχές.
     
  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Τα γεγονότα σας ωθούν να ασχοληθείτε με πράγματα πρωτοποριακά και άγνωστα για σας. Οι σκέψεις σας είναι κάπως κλειστές και η συνεργασία ή οι συζητήσεις με έναν Αιγόκερω ή κάποιον επαγγελματικά επιτυχημένο
    σάς δίνει το στίγμα της φιλοδοξίας, που είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε. Ερωτικά ο Υδροχόος σάς κουνάει το χέρι από μακριά, αλλά ο Παρθένος και ο Ιχθύς θα σας κατακτήσουν εύκολα.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Ξαφνικές τομές στο θέμα των συνεργατών και των στενών σχέσεων. Είστε περισσότερο φιλικοί και ενδιαφέρεστε για τα θέματα των άλλων. Βγαίνετε για λίγο από το «παλάτι» σας για να σχετιστείτε με τους κοινούς θνητούς. Ένας Υδροχόος ίσως είναι υπεύθυνος, αλλά και ο Τοξότης δεν πάει πίσω. Η καριέρα σας χρειάζεται αναβάθμιση και κάποια θέματα με άτομα της οικογένειάς σας θα σας μπλοκάρουν.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Μια νέα κατάσταση θα φέρει ξαφνική αλλαγή στη ζωή σας. Μπορεί επιτέλους να παραδεχτείτε ότι σας αρέσει ένας Υδροχόος, που με τον τρόπο του σας κλείνει το μάτι. Μέσω κάποιων φίλων επικοινωνείτε ή ακούτε αυτά που λέει για σας ένας Καρκίνος. Επειδή μπορεί να εκδηλώνεστε δυναμικά αυτή την περίοδο προσέξτε τον τρόπο που θα φερθείτε σε έναν Ιχθύ.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Επειδή είστε ζώδια του αέρα, η επικοινωνία σάς είναι απαραίτητη. Είναι η περίοδος που κάνετε κάποιες διορθώσεις με έναν Δίδυμο ή Υδροχόο. Την καλλιτεχνικότητά σας θα τη βγάλει στην επιφάνεια ένας Ιχθύς. Οικονομικά στριμώχνεστε και σκέψεις χωρίς προοπτική σάς βασανίζουν. Μην αδρανείτε στα θέματα καριέρας. Αφήστε τις στενόχωρες συζητήσεις με την οικογένεια για αργότερα.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ένταση από αντιφατικά συναισθήματα και συγκρουόμενες απόψεις, κυρίως με Υδροχόο. Μην αφήνετε τον εαυτό σας έξω από το παιχνίδι επειδή καταλάβατε ότι δεν είστε αρεστοί από μια ομάδα φίλων ή ατόμων – αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να αφοσιωθείτε σε μια γνωριμία που μπαίνει στη ζωή σας και τρέφει συναισθήματα για σας. Δεχτείτε την αλλαγή για να πάτε παρακάτω.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Το μέλλον σάς ανήκει. Κάνετε κινήσεις που αναγνωρίζονται αμέσως σαν πρωτοπόρες και αυτό σας δίνει δυνατότητα εξέλιξης. Ο Λέων σας παιδεύει με την εγωιστική του συμπεριφορά και την απολυτότητά του, αλλά εσείς δεν πτοείστε γιατί τον αγαπάτε. Οικονομικές υποχρεώσεις σάς αναγκάζουν να σκαρφιστείτε πολλές λύσεις και κυρίως μέσω μιας δουλειάς που αφορά το εξωτερικό.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Κάνετε διάφορες σπατάλες, κάτι που είναι σπάνιο φαινόμενο για σας. Τώρα όμως νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από όλους και από όλα και μπορεί να κάνετε διάφορες μικρές αγορές για το σπίτι. Ο Σκορπιός είναι σταθερή αξία στη ζωή σας και κάποιοι από εσάς ανεβαίνουν επαγγελματικά. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε εύνοια εφ’ όλης της ύλης.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Ένα νέο ξεκίνημα θα σας δώσει τη χαρά της δημιουργίας και της καθαρότητας στη ζωή σας. Ένας Λέων, ως συνεργάτης, θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας και θα σας κάνει περισσότερο σίγουρους για τον εαυτό σας. Μυστικές συζητήσεις με Καρκίνο για την ερωτική σας ζωή ή για θέματα εργασίας θα σας κά- νουν να αναλάβετε κάποιες παραπάνω ευθύνες. Βοήθεια στα οικονομικά σας και εύνοια για ένα μικρό χρονικό διάστημα.


  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δημιουργεί μεγάλο χώρο στην καρδιά, εκεί όπου μπορεί να χωρέσουν φίλοι και εχθροί, και εσείς με τη συμπεριφορά σας ανταμείβεστε. Μικρά θέματα υγείας σάς υποχρεώνουν να προσέξετε περισσότερο το σώμα και τη διατροφή σας. Η παρούσα κατάσταση σας υποχρεώνει να έχετε πειθαρχία στα οικονομικά σας. Διάθεση για βελτίωση της εμφάνισής σας.

Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...