ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Κίμωνας Κουλούρης: Τι απάντησε στις καταγγελίες των αστυνομικών

«Ούτε που άγγιξε τον αστυνομικό, το αυτοκίνητο», υποστήριξε σε συνέντευξη του ο πρώην υπουργός Κίμωνας Κουλούρης και απαντώντας στις καταγγελίες των αστυνομικών ότι τραυμάτισε έναν από την ομάδα που διενέργησε τον έλεγχο.


Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πέφτει 1,5 τόνος αυτοκινήτου πάνω σε έναν ανθρώπινο οργανισμό και του προκαλεί διάστρεμμα; Αυτό σημαίνει ότι έπεσα βίαια πάνω του; Ούτε τον άγγιξε, γιατί αν τον άγγιζε δεν θα προκαλούσε διάστρεμμα...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουλούρης ο οποίος αμφισβήτησε ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, αλλά παραδέχθηκε ότι η άδεια οδήγησής του έχει λήξει.

«Για ένα κόκκινο, καταστρέφεται η ζωή μου και κλαίει συνεχώς το παιδί μου», είπε ο Κ. Κουλούρης στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ και κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί δεν φέρθηκαν καλά στον ίδιο, τρομοκρατώντας το 15χρονο παιδί του, που επέβαινε στο όχημα. «Μου έφεραν 30 αστυνομικούς, λες και βρήκαν τον τρομοκράτη»,τόνισε.


Συνεχάρη την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ο Χ. Παπουτσής

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής δέχθηκε, το πρωί, στο γραφείο του στο υπουργείο, τους τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που διενήργησαν τον έλεγχο, Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στον κ. Κίμωνα Κουλούρη για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Ο Υπουργός συνεχάρη τους αστυνομικούς για τη στάση που επέδειξαν να τιμήσουν την αποστολή τους.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «με τη συμβολικού χαρακτήρα αυτή κίνηση, ο Υπουργός κατέστησε σαφές ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους. Και είναι υποχρέωση των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας να δρουν σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα των νόμων, χωρίς διακρίσεις, με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών, όπως ορίζει το Σύνταγμα».


real.gr


Διαβάστε προηγούμενο σχετικό άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...