ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τί απίθανο δώρο έκανε η Angelina Jolie στον Brad Pitt για τα γενέθλιά του;

Μία ιδιαίτερη επιθυμία του συντρόφου της, Brad Pitt, έκανε πραγματικότητα η Angelina Jolie, αγοράζοντας -με αφορμή τα γενέθλιά του, στις 18 Δεκεμβρίου- ένα δώρο που εκείνος ήθελε πολύ εδώ και καιρό.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, η 36χρονη ηθοποιός αγόρασε για το καινούργιο τους σπίτι έναν καταρράκτη!

Με αφορμή τα 48α γενέθλια του διάσημου ηθοποιού αλλά και τις εορταστικές ημέρες που ακολούθησαν, η Angelina έκανε στον Brad αυτό το δώρο, καθώς εκείνος εδώ και καιρό σχεδίαζε να χτίσει ένα σπίτι με καταρράκτη, εμπνευσμένο από τον αγαπημένο του Αμερικανό αρχιτέκτονα, Φρανκ Λόιντ Ράιτ. «Ο Brad Pitt πάντα ονειρευόταν ένα σπίτι όπου θα μπορούσε να ακούει τον ήχο του νερού να πέφτει από έναν καταρράκτη. Θέλει να τραβήξει όλες τις πτυχές της φύσης, το φως, το γυαλί σε διαφορετικά επίπεδα» αναφέρει πηγή στην Daily Mail.

Το δώρο της Angelina Jolie δε θα μπορούσε να έρθει σε καταλληλότερη στιγμή, αφού η Έλεν ΝτεΤζενέρις και η Πόρσια ντε Ρόσι αγόρασαν πρόσφατα την πρώην κατοικία του ζευγαριού στο Μαλιμπού. «Η Angelina ήθελε να του πάρει ως δώρο κάτι εξαιρετικό, αφού ξέρει ότι εκείνος αγαπά πολύ την αρχιτεκτονική κι έτσι σκέφτηκε πως κάτι τέτοιο θα ήταν τέλειο. Αυτό είναι η κορυφή των δώρων» είπε και πάλι η ίδια πηγή.

Το συγκεκριμένο σπίτι που χτίζει το ζευγάρι, φημολογείται πως θα μοιάζει  με το σπίτι με καταρράκτη του Λόιντ Ράιτ, το οποίο ολοκληρώθηκε το 1939 στην Πενσυλβάνια.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...