ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

7 τύποι φαγητού που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού

Το φαγητό είναι ένας τρόπος να δείξετε στο πρώτο ραντεβού πόσο στιλάτοι και σωστοί είστε στις επιλογές σας σε αυτόν τον τομέα. Εμείς σας δείχνουμε τι να αποφύγετε ώστε να μην την πατήσετε!!






7) Φαγητά ταβέρνας


 

Το να φας μια μακαρονάδα και να γεμίσεις σάλτσα ή μια μπριζόλα γεμάτη λάδια, σίγουρα δεν είναι και το πιο ρομαντικό για το πρώτο ραντεβού. Γενικώς αποφύγετε εδέσματα που είναι εύκολο να γίνετε χάλια.

6) Fast Food



 

Το να την πας στα Goodys ή στα McDonalds για να φάτε ας πούμε ένα burger δεν θα είναι και μια εμπειρία που μετά θα θέλει να θυμάται. Φαντάζεστε να τρώτε και δίπλα τα παιδάκια να χοροπηδάνε σαν τρελά. Not Good!!

5) Σουβλάκια κ.α.



 

Εκτός ότι μετά θα βρωμάτε τζατζίκι πόση ώρα και δεν θα μπορείτε να την φιλήσετε, το ρομάντσο φυσικά χάνετε. Και σίγουρα θα σας νομίσει ότι είστε και λιγούρης παράλληλα.

4) TV Βραδινό



 

Άμα την καλέσετε σπίτι μην τολμήσετε να φτιάξετε αυτές τις πιατέλες με πρόχειρο φαγητό, όπου κάθετε ο κόσμος μπροστά στην τηλεόραση. Ένα όμορφο και περιποιημένο δείπνο είναι η λύση και όχι αυτό το πράγμα.

3)Μπουφές



 

Όταν λέμε να την πάτε σε ρεστωράν, φυσικά και δεν θα πλησιάσετε τα μπουφέ. Είναι κάτι πολύ πρόχειρο και εννοείτε ότι θα το σιχαθεί. Αυτά καλύτερα να τα επιχειρήσετε όταν γνωρίζεστε καλύτερα.

2)Σπανάκι



 

Από όλα τα φαγητά που υπάρχουν το σπανάκι είναι μια επιλογή που πρέπει να αποφευχθεί. Ακούστε μας που σας λέμε, δεν θα θέλατε να σας κολλήσει το πράσινο πραγματάκι στα δόντια και να μην βγαίνει μετά. Θα είναι πραγματικά απαίσιο για εκείνη. Μακριά λοιπόν. Δεν είστε ο Popeye, αλλά ένας φυσιολογικός άνθρωπος!!

1) Η ανάσα του κρεμμυδιού



 

Άμα θέλετε να την φιλήσετε στο τέλος μιας όμορφης βραδιάς, θα πρέπει να αποφύγετε τα κρεμμύδια οπωσδήποτε. Όχι μόνο θα μυρίζετε χάλια, αλλά εκείνη δεν θα θέλει μετά ούτε να σας αγγίξει. Καλύτερα λοιπόν να το αφήσετε μακριά.

sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...