ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πρόστιμο 500.000 ευρώ για την εμφάνιση του "Ολυμπιακού" με την "Δόξα Δράμας"

Βαρύς ήταν ο... πέλεκυς για τους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους επέβαλε πρόστιμο 500.000 ευρώ, για την εμφάνιση και την απώλεια βαθμών στο Καυτανζόγλειο!

Ο πρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Δευτέρας και ήταν σύντομος και... αιχμηρός απέναντι στους ποδοσφαιριστές, κάνοντας λόγο για αδιαφορία και έλλειψη ομαδικότητας.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μίλησε ξεχωριστά και στους επιθετικούς των “ερυθρόλευκων”, απαιτώντας να είναι περισσότερο αλτρουιστές. Ακόμα, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του προς το πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα, το πρόστιμο των 500.000 ευρώ θα διαγραφεί και θα αποτελέσει μία κακή παρένθεση. Αν όμως επαναληφθούν ανάλογα κακές εμφανίσεις με αυτές απέναντι στη Δόξα Δράμας, θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες κυρώσεις.


Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι στον Ολυμπιακό δε θα γίνει συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου σε κανέναν ποδοσφαιριστή μέχρι το Μάρτιο


Τον Βαγγέλη Μαρινάκη συνόδευαν ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκος Δουρέκας.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...