ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων.










  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Παίζετε το παιχνίδι σας σαν παίκτες του πόκερ. Δεν δείχνετε τίποτα και σε κανέναν. Σίγουρα θα σας βγει σε καλό η κοντινή σχέση και ο έρωτας από το εξωτερικό. Παρθένος και Τοξότης είναι κοντά σας. Μια βοήθεια από έναν Αιγόκερω ή έναν Καρκίνο θα σας ανεβάσει το ηθικό. Ένα ταξιδάκι θα σας φτιάξει τη διάθεση. Η διατροφή και η γυμναστική είναι το μυστικό σας για τη συναισθηματική σας ευεξία.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Μια χαρά τα καταφέρνετε και παίρνετε τα πάνω σας. Μην αφεθείτε στα χέρια κανενός. Χρειάζεται πρώτα να ξεκαθαρίσετε εσείς τι θέλετε και όχι οι άλλοι. Αυτό θα γίνει με την έκλειψη και κυρίως με έναν Τοξότη. Όλοι λένε ότι έχετε συμπάθειες λόγω της θετικής συμπεριφοράς σας – μην τη χάσετε. Η επικοινωνία σάς κάνει πιο ανάλαφρους και ξεκάθαρους – κυρίως σε επαγγελματικά θέματα.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Λόγω της έκλειψης που γίνεται στις 10/12 στον άξονά σας, έχουν έρθει τα πάνω κάτω – κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ. Η ένταση και το ψέμα φέρνουν χωρισμό. Kρατήστε το στόμα σας κλειστό – θα είναι καλύτερα. Νέα άτομα, με μοντέρνες αντιλήψεις, σάς στηρίζουν στις επαγγελματικές δυσκολίες που προκύπτουν.



  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Θέλετε να μείνετε σπίτι σας και να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες.Τη συντροφικότητα και την ηρεμία θα τη
    βρείτε με έναν Αιγόκερω ο οποίος θα σας δελεάσει να προχωρήσετε μαζί του. Η καθημερινότητά σας μπορεί να έχει
    ανατροπές και εσείς να επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Αναλάβετε την ευθύνη των προσωπικών σας σχέσεων.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Θέλετε να πετύχετε στα οικονομικά σας και κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να αλλάξετε τα δεδομένα σας. Η επιστροφή ενός Τοξότη θα σας φέρει μεγάλη ευτυχία. Ένας Αιγόκερως στη δουλειά σας σας πολιορκεί στενά. Οργανώστε τα οικονομικά σας. Νέοι φίλοι και γνωριμίες με πνευματικά ενδιαφέροντα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Καλό είναι να ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Πρακτικές δυσκολίες στην καθημερινότητά σας σας φέρνουν εκνευρισμό. Προσέξτε τις εντάσεις, αν σχετίζεστε με Δίδυμο ή Τοξότη. Εύνοια από Αιγόκερω. Λόγω του Άρη που είναι στο ζώδιό σας, κάνετε ό,τι νομίζετε, κάτι που αλλάζει την οπτική σας γιατί επιβάλλεστε ως δυναμική προσωπικότητα. Ωστόσο κινδυνεύετε από άγχος και εξάντληση λόγω εκλείψεων. Ξεκουράστε το σώμα σας.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Ένα ταξίδι θα σας βγάλει από την πλήξη και μια σοβαρή σχέση με έναν Αιγόκερω ή Καρκίνο σάς βάζει σε τάξη. Κάποιοι, όμως, περιμένετε τον ιδανικό έρωτα. Επικοινωνείτε με πολύ κόσμο και έρχεστε πιο κοντά με συγγενικά πρόσωπα.Τα επαγγελματικά σας, όμως, σας διαφεύγουν για λίγο. Γι’ αυτό μην αδρανείτε. Το σπίτι σας χρειάζεται να το κάνετε φιλόξενο καταφύγιο.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Επαναλαμβάνετε το παρελθόν σας, αλλά με γνώση και συναίσθηση του καλού και του κακού. Ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα ενός Κριού και ένας Δίδυμος σας βγάζει τα καλά κρυμμένα συναισθήματα, αλλά δεν σας δίνει σταθερότητα. Έχετε επικεντρωθεί στα επαγγελματικά και νιώθετε καλά. Προσέξτε τα έξοδά σας. Η γνώση του εαυτού σας θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η σεληνειακή έκλειψη στις 10/12 σας βάζει σε περιπέτειες, αφού επικοινωνιακές δυσκολίες θα σας ταλαιπωρήσουν. Να
    θυμάστε ότι όλα γίνονται για το καλό σας και για την προστασία σας. Στην ερωτική σας ζωή υπάρχουν εντάσεις,
    γιατί θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε κάποιες σχέσεις σας με Διδύμους, Παρθένους και Ιχθείς.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας δώσει τη χαμένη σας λάμψη. Ένας Δίδυμος θα επιστρέψει, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τον δεχτείτε. Μην αναλώνεστε με τα θέλω των άλλων. Ασχοληθείτε δημιουργικά με τον εαυτό σας. Επειδή έχετε οικονομική εύνοια σε συνεργασίες, οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο κερδίζετε το φλουρί από την πίτα. Εκμεταλλευτείτε το.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Παίρνετε δύναμη γιατί διαπιστώνετε ότι οι ιδέες σας υλοποιούνται. Ένας Τοξότης επιστρέφει στη ζωή σας και ένας Παρθένος στη δουλειά σας θα έρθει πιο κοντά σε σας, αλλά θα μπλοκάρετε προς το παρόν αυτή τη σχέση. Νιώθετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε με τους άλλους και αναλαμβάνετε ευθύνες ακόμα και ατόμων που δεν γνωρίζετε. Κυνηγήστε τις συμμαχίες και τις συνεργασίες.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Νιώθετε μπερδεμένοι από τα πολλά γεγονότα και τις υποχρεώσεις που σας έχουν πέσει τον τελευταίο καριό. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες. Ο Αιγόκερως και ο Καρκίνος σάς πηγαίνουν καλύτερα. Μετατροπές και αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα. Μια ομάδα σάς στηρίζει. Μην αφεθείτε σε καμία ψευδαίσθηση αυτή την περίοδο.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...