ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των Ζωδίων...









  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Με τη σημερινή Πανσέληνο που γίνεται στον άξονά σας και σας έχει ήδη πιάσει από τις προηγούμενες ημέρες κλείνει ένας κύκλος πραγμάτων και ξεκινάει ένας νέος, πιο δυναμικός, που περικλείει μεγαλύτερη σοφία και καταστάλαγμα απόψεων σε όλα τα θέματα και κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν σχετίζεστε με Ζυγό, θα έχετε εξελίξεις που θα διαμορφώσουν τη ζωή σας.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον άξονά σας θα σας δραστηριοποιήσει να κάνετε κινήσεις υπέρ των άλλων, αλλά θα κρύβει μέσα της και κάποια σκοπιμότητα. Οι σκέψεις σας μπορεί να σας απομακρύνουν από τον στόχο σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε τη θετικότητά σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε εύνοια και αισιοδοξία.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Γίνεστε πιο βαθυστόχαστοι και πιο ερευνητικοί. Τα οικονομικά σας θα σας απορροφήσουν όλη την ενέργεια. Ένας Σκορπιός θα έρθει από το πουθενά δίπλα σας και ίσως να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα. Οι στόχοι σας επιτέλους σταθεροποιούνται και επαγγελματικά θα σας δοθεί μια ευκαιρία να αποδείξετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο.


    • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

      ΚΑΡΚΙΝΟΣ

      Από τη μια ζορίζεστε και από την άλλη έχετε ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Τοέντικτό σας νιώθετε ότι έχει χαθεί. Μην το πιστεύετε αυτό, γιατί θα οδηγηθείτε σε λάθος κατεύθυνση, κυρίως στα ερωτικά σας που τώρα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Όσοι έχετε γνωρίσει έναν Υδροχόο και δεν έχετε δει καμία πρόοδο, κρατήστε τον στην καρδιά σας πλατωνικά.

    • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

      ΛΕΩΝ

      Η νέα Πανσέληνος σάς δίνει μεγάλη φόρα και αφού κάνετε ένα ξεκαθάρισμα θα πάρετε την ανιούσα. Από την άλλη ο Άρης στον Λέοντα σάς δίνει ενέργεια που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Επαγγελματικές ευκαιρίες που θα ανακαλύψετε με δική σας πρωτοβουλία θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Στη δουλειά σας υπάρχει ένας Ιχθύς που σας στέλνει διφορούμενα μηνύματα.

    • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

      ΠΑΡΘΕΝΟΣ

      Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε θετική περίοδο. Δεν έχετε κανέναν πλανήτη να σας τσιτώνει ενεργειακά, γι’ αυτό θα πρέπει να κρατηθείτε γερά στα πόδια σας και να μην αφήνετε το περιβάλλον να σας επηρεάζει. Αξιολογείστε μόνο τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας και μην τα βλέπετε όλα μέσα από το πρίσμα του άγχους. Μικρές οικονομικές ευκαιρίες.

    • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

      ΖΥΓΟΣ

      Η σημερινή Πανσέληνος σάς επηρεάζει άμεσα, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει από τις προηγούμενες ημέρες το έργο της. Γι’ αυτό τώρα είστε σχεδόν έτοιμοι να κάνετε τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα με τον εαυτό σας πρώτα απ’ όλα, γιατί από εκεί ξεκινάει όλη η δυσκολία σας και μετά ο άλλος γίνεται καθρέφτης των πράξεών σας και εκεί θα καταλάβετε πολλά πράγματα. Ένας Κριός αλλά και ένας Ιχθύς θα σας καθορίσουν με τη στάση τους.

    • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

      ΣΚΟΡΠΙΟΣ

      Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα καθορίσουν τις κινήσεις σας και θα σας δραστηριοποιήσουν να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε εσείς. Επειδή σας αρέσει ο έλεγχος, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα νιώσετε ότι έχετε κάτω από την εξουσία σας τον αγαπημένο σας αλλά μην το παρακάνετε, γιατί γοητεία μπορεί να έχετε αλλά γίνεστε κυριαρχικοί και επίμονοι.

    • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

      ΤΟΞΟΤΗΣ

      Αντιμετωπίζετε τη ζωή με άλλο μάτι κι αυτό σας βοηθάει να τραβάτε μπροστά και να μη γυρνάτε πίσω στο παρελθόν σε θέματα που σας πλήγωσαν. Μια ομάδα ατόμων σάς υποστηρίζουν, αλλά χρειάζεται να δείξετε μεγάλη σοβαρότητα για μη χαλάσει στην πορεία η υποστήριξη. Ένας Ταύρος ίσως εμφανιστεί στη ζωή σας και με το υπερβολικό του ρεαλισμό να σας κουράσει.

    • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

      ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

      Συνεχίζετε να δουλεύετε με ρυθμούς τελειομανίας, μην αφήνετε όμως πίσω την ερωτική σας ζωή. Κυρίως εσείς που είστε σε σχέση, μη θεωρήσετε ότι έχετε δέσει τον γάιδαρό σας και δεν πρέπει να προσπαθήσετε άλλο. Τώρα κρίνεστε για τη συμπεριφορά σας στη σχέση σας. Ο Σκορπιός δεν σας αφήνει ανεπηρέαστους, αλλά το Λιοντάρι σάς κινητοποιεί υπερβολικά.

    • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

      ΥΔΡΟΧΟΟΣ

      Αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά και γενικά όλων των κινητών και ακινήτων αξιών που διαθέτετε. Μέσα σε όλα αυτά θα σας συγκινήσει και ένας Σκορπιός, ο οποίος πιστεύετε ότι είναι ασύμβατος με εσάς, αλλά ασκεί περίεργη γοητεία πάνω σας. Προσέξτε τις επαγγελματικές σας κινήσεις και μην ερμηνεύετε εγωιστικά τα πράγματα.

    • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

      ΙΧΘΥΕΣ

      Το συναίσθημα επικρατεί αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Οι σκέψεις σας θα παραμείνουν για πολύ καιρό κρυφές αλλά οι πράξεις σας θα είναι ο καθρέφτης σας που θα φανερώνουν τις απόψεις σας. Γι’ αυτό αν έχετε σκοπό να τιμωρήσετε έναν Ζυγό, απομακρυνθείτε χωρίς να πείτε πολλά λόγια. Αρκεί να είστε σίγουροι ότι είστε δίκαιοι. Στον χώρο της δουλειάς σας σας στηρίζει ένας Λέων.
Από την Μπέλλα Κυδωνάκη
 
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...