ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Καρολου Παπούλια

Οργή έχουν προκαλέσει στα Γιάννινα οι δηλώσεις του Κάρολου Παπούλια περί της φτώχειας, τη στιγμή που ο ίδιος λαμβάνει μεγάλες παροχές. Οι συμπατριώτες του του καταλογίζουν ότι μιλάει για να μιλάει, μη εννοώντας αυτά που λέει. Αν πράγματι θέλει να αντιταχθεί στην φτώχεια, λένε, ας το αποδείξει εμπράκτως! Ο κ. Παπούλιας δήλωσε μετά την εκδήλωση μνήμης για την καταστροφή των Λιγκιάδων από τους Γερμανούς ότι:


"Σήμερα, ο ελληνικός λαός αγωνίζεται, δίνει μία άλλη μάχη, πολύ σκληρή για την επιβίωσή του. Σ΄αυτή τη μάχη οι κυβερνώντες πρέπει να δείξουν μεγάλη κατανόηση, πρέπει δικαίως να κατανείμουν τα βάρη. Τα βάρη δεν μπορεί να πέσουν στους ασθενέστερους. Χρειάζεται αυτή τη μάχη να τη δώσουμε όλοι μαζί για να την κερδίσουμε, και είμαι βέβαιος πως θα την κερδίσουμε".

Φρουρός του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια έβρισε δημοσιογράφο και μάλιστα χωρίς λόγο. Από υπερβάλοντα ζήλο, όταν ο δημοσιογράφος πήγε σ' ένα σημείο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την καταστροφή των Λιγκιάδων, για να έχει καλύτερη κάλυψη του γεγονότος, ο φρουρός άρχισε να του κατεβάζει "χριστοπαναγίες". Αστυνομικοί, που πλαισιώνουν υψηλά πρόσωπα, οφείλουν να είναι, τουλάχιστον διακριτικοί και ευγενείς.

Δεν είναι το θέμα αν πρόσβαλε τον δημοσιογράφο ή δεν τον άφησε να κάνει τη δουλειά του, όπως εκείνος θα ήθελε. Το ζήτημα είναι ότι η επιθετική συμπεριφορά του έχει αντίκτυπο στον ίδιο τον πρόεδρο.

katoci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...