ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Καφές Με Την Ελένη: το teaser trailer της εκπομπής

Χωρίς τη δική της παρουσία, προβάλλεται το trailer του «Καφέ με την Ελένη» που από τις 3 Οκτωβρίου, θα ξεκινά στη 1 μετά το μεσημέρι, αντί για τις 10 το πρωί. Πρωταγωνιστές είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι, όπου σύμφωνα με το σενάριο η σύζυγος αποφάσισε να κάνει αλλαγές στην καθημερινότητά τους, καθώς ακόμα και η αγαπημένη της παρουσιάστρια μετά από 16 ολόκληρα χρόνια στην πρωινή ζώνη μετακόμισε στη μεσημεριανή.



«Δεν κατάλαβα, γιατί πρέπει να αλλάξουμε πλευρά στο κρεβάτι, μέχρι τώρα αυτή ήταν η δική μου;», αναρωτιέται ο σύζυγος, για να πάρει την απάντηση: «Στο έχω πει χιλιάδες φορές είναι ώρα για αλλαγές. Εδώ η Ελένη μετά από 16 χρόνια στην πρωινή ζώνη άλλαξε την ώρα της εκπομπής της από τις 10 στη 1, κι εσύ επιμένεις να κοιμάσαι ακόμα από την ίδια πλευρά; Ε, δεν νομίζω!».



«Από τις 3 Οκτωβρίου η Ελένη αλλάζει», είναι η κατακλείδα  του διαφημιστικού του μεσημεριανού καφέ της 41χρονης παρουσιάστριας.



Nα σημειώσουμε ωστόσο ότι το teaser που μεταδίδεται είναι ο προπομπός του καινούργιου trailer του «Καφέ με την Ελένη» για τη νέα season που θα γυρίσει η Ελένη Μενεγάκη όπως μαθαίνουμε σύντομα.


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...