ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Σανγκάη: σύγκρουση συρμών του μετρό

Δύο συρμοί του μετρό στη Σανγκάη συγκρούστηκαν εξαιτίας βλάβης του αυτόματου συστήματος σηματοδότησης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επιβάτες, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν κινεζικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τους υπευθύνους, ένα από τα τρένα σημείωσε βλάβη στις 14:10  (τοπική ώρα), με αποτέλεσμα να χρειαστεί οι εργαζόμενοι στους σταθμούς να κατευθύνουν χειροκίνητα τα τρένα.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στον σταθμό Γιου Γουάν στις 14:51.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Xinhua, υπάρχουν τραυματίες, ενώ στην ιστοσελίδα microblogging Weibo.com δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που δείχνουν ανθρώπους να αιμορραγούν και πυροσβέστες να φτάνουν στο σημείο.
Το ατύχημα σημειώνεται δύο μήνες μετά τη σύγκρουση δύο υπερταχειών, στις 23 Ιουλίου, κοντά στο Γουενζού της ανατολικής Κίνας, κατά την οποία σκοτώθηκαν 40 άνθρωποι.
Το δυστύχημα είχε προκαλέσει τεράστια ανησυχία για το σιδηροδρομικό δίκτυο της Κίνας και είχε οδηγήσει στο «πάγωμα» των έργων στον τομέα των σιδηροδρόμων.
Παράλληλα, η υπ’ αριθμόν δύο κατασκευάστρια εταιρεία τρένων στην Κίνα, CNR Corp Ltd., αποφάσισε να ανακαλέσει για τεχνικούς λόγους 54 υπερταχείες αμαξοστοιχίες της γραμμής Πεκίνο-Σανγκάη.

troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...