ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των Ζωδίων...










21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΚΡΙΟΣ
Τώρα θα φανούν οι ηγετικές σας ικανότητες – όσων βέβαια ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την καριέρα τους. Μια μεγάλη εύνοια στο θέμα των συνεργασιών θα σας κάνει να αντιστρέψετε όλες τις αρνητικές καταστάσεις. Ίσως είναι η εποχή που θα αποφύγετε να πείτε μεγάλες αλήθειες, όπως τις ονομάζετε, αλλά με τη διπλωματία και την ευγένεια να κερδίσετε.

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Δία να παραμένει στο ζώδιό σας, όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε όσα χρειάζεστε αυτή την περίοδο. Ιδιαίτερη εύνοια σε συνεργασίες και σε ακίνητα. Να προσέξετε μόνο να μην πάρετε βάρος γιατί έχετε τάση να τρώτε πολλά γλυκά. Ο Σκορπιός είναι δεδομένος στη ζωή σας και μπορεί να καταλήξετε ακόμα και σε γάμο.

21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχει αρμονία στις προσωπικές σας σχέσεις– κυρίως με τα άτομα με τα οποία είχατε ήδη προβλήματα επικοινωνίας τώρα αποκαθίστανται οι δυσκολίες, γιατί αλλάξατε τρόπο χειρισμού. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά σας, όπου μέχρι τώρα αντιμετωπίζατε δυσκολίες, κυρίως με έναν Σκορπιό. Υπάρχει μια γενική εξομάλυνση και είναι θέμα χρόνου να κλείσετε μια δουλειά.

22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα ταξίδια, η επικοινωνία αλλά και η πρακτική εφαρμογή κάποιων θεμάτων που έχετε βάλει στόχο θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια ενός Παρθένου. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα σας απασχολήσει, αλλά και κάποιες σπουδές που θα ξεκινήσετε τώρα θα κάνουν καλό στην επαγγελματική σας πορεία. Στο σπίτι σας επικρατεί ηρεμία αλλά και μια διάθεση να ομορφύνετε τον χώρο σας.

23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΛΕΩΝ
Ο Άρης μπήκε στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου, δίνοντάς σας μεγάλη ενέργεια, περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και διάθεση να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην αφήνετε τρίτους να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις – μπορεί να σας κάνουν και κακό. Καλό είναι να πάρετε αποφάσεις, κυρίως για τα θέματα των στενών σας σχέσεων.

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής στο ζώδιό σας σας βοηθά να πάρετε λογικές αποφάσεις που σας συμφέρουν και επίσης χρησιμοποιείτε και τις πρακτικές σας ικανότητες, που είναι πολύ μεγάλες. Μην αφήνετε όμως εκκρεμότητες στον χώρο της δουλειάς σας, γιατί θα τις βρείτε όλες μπροστά σας. Μια μικρή αδράνεια θας σας πιάσει και θα την πληρώσει μάλλον η προσωπική σας σχέση,γιατί εκεί δεν θα έχετε διάθεση να δώσετε και πολλά. Μια κρυφή σχέση που μερικοί διατηρείτε από το παρελθόν θα σας προβληματίσει και θα πρέπει να δώσετε άμεσο τέλος.

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί αυτή την περίοδο. Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου που θα παραμείνει κοντά σας φορτσάρετε για να πάρετε όλη την καλή της ενέργεια, κυρίως στα θέματα της εμφάνισής σας. Όλοι θα σας πουν ότι έχετε ομορφύνει. Επιπλέον, θα κλείσετε και κάποιες δουλειές που είναι πολύ σημαντικές για εσάς.

24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε διάθεση να γευτείτε πολλά πράγματα, γι’ αυτό γίνεστε επικοινωνιακοί και ίσως εκμυστηρευτείτε κάποια μυστικά σας, κυρίως σε έναν Δίδυμο. Στον χώρο της δουλειάς σας γίνονται καλές αλλαγές – ειδικά oι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε εύνοια εφόλης της ύλης. Μια ξαφνική γνωριμία με έναν Κριό θα σας ενθουσιάσει, γιατί μπορεί να συμπεριφερθείτε και πάλι σαν έφηβοι.

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα ξεκινήσετε κάτι πολύ δημιουργικό και σταθερό και θα έχετε την ευκαιρία να εδραιωθείτε στο εξωτερικό με τη βοήθεια κάποιων ατόμων. Μην το βάζετε κάτω λόγω των οικονομικών προβλημάτων– στο τέλος θα τα καταφέρετε. Ένα Λιοντάρι που θα μπει ή έχει ήδη μπει στη ζωή σας θα σας κάνει να νιώσετε δυνατοί.

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αλληλοσυμπληρώνεστε αυτή την περίοδο με κάποιους συνεργάτες και στον επαγγελματικό τομέα νιώθετε μεγάλη σιγουριά. Πρέπει όμως να κάνετε υποχωρήσεις στα ερωτικά σας και να μην τα θέλετε όλα δικά σας, για να προχωρήσετε τη σχέση σας με έναν Καρκίνο και έναν Παρθένο. Η κρίση που μπορεί να περάσετε με έναν Ζυγό θα σας κάνει να αναλύετε συνέχεια τις φιλικές σας σχέσεις.

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εποχή σχεδόν για τα πάντα. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε και αρχίσετε να ξοδεύετε την ενέργειά σας από εδώκαι από εκεί – κυρίως στις στενές σας σχέσεις. Πάντως θα αρχίσετε και πάλι να κάνετε σχέδια για το μέλλον, αφού αυτά που έχετε σχεδιάσει σας βγαίνουν πολύ εύκολα. Πάνω στο γενικό καλό, θα έχετε και οικονομική άνοδο. Συναισθηματικά νιώθετε καλά.

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΙΧΘΥΕΣ
Οι άλλοι είναι το πρώτο σας μέλημα και ίσως είναι ευκαιρία να λύσετε τα προβλήματά τους. Η απόφαση γάμου είναι πιθανή και ένας Παρθένος είναι φαβορί για σύντροφός σας. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με ένα Λιοντάρι, αλλά θα είναι πιο δύσκολη η προσέγγιση γιατί είστε διαφορετικοί. Μην ανακατευτείτε σε υποθέσεις άλλων, γιατί θα βρεθείτε στη δίνη κυκλώνα.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...