ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μαρία Μπακοδήμου VS Δέσποινα Καμπούρη: Τσακωμός μέσω "Twitter"

Νέα άγρια κόντρα ξέσπασε στη showbiz και αυτή τη φορά μέσω Twitter ανάμεσα στη Δέσποινα Καμπόυρη και την Μαρία Μπακοδήμου.Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter: "Έχει καταλάβει κανείς γιατί κάποιοι κάνουν retweet τα tweets άλλων που τους λενε πόσο θεοί, ταλαντούχοι και γεμάτοι είναι; δεν ντρέπονται;" και "αχ σας παρακαλώ, μου λείπουν άλλα 15 αποθεωτικά tweets. Και μετά θα ρίξω κάτι βλάχικα κομπλεξικα retweets σαν χαλάζι".

Η Δέσποινα Καμπούρη μετά από λίγο απάντησε στο φίλο της που την ενημέρωσε για το status: "Ευτυχώς που έχω και εσένα και μαθαίνω ποιοι με κράζουν στο Twitter. Κρίμα, την εκτιμούσα πολύ ρε γαμώτο! #apogoitefsi".
Η γνωστή παρουσιάστρια που γέννησε πριν από λίγες μέρες συνέχισε με νέο tweet: "Υπάρχει πιο τραγική συμπεριφορά από το να κράζεις κάποιον που ξέρεις προσωπικά μέσω Twitter? Αυτό είναι βλαχιά" κ "κόμπλεξ". Σε σχόλιο φίλου της η Δέσποινα απάντησε με νόημα: "Τόλμησες να κάνεις retweet κάποιο καλό σχόλιο που σου έκαναν για να προωθήσεις το blog σου; τότε είσαι βλάχος κ κομπλεξικός".
Μετά από λίγο η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε "Τρομερή ιντριγκα το TWITEER ! Κάνεις ένα tweet κι εξ αντανακλάσεως όποιος έχει τη μύγα ταυτίζεται. Α ρε retweet τι κάνεις".
"Την κάνεις που την κάνεις την πατάτα... τουλάχιστον υποστήριξέ την μέχρι το τέλος! Πολλές μύγες μαζευτήκανε καλοκαιριάτικα", απάντησε η Δέσποινα.
Για να δούμε τι θα επακολουθήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...