ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Μάρκος Σεφερλής: "Θα συμμετάσχω στο Just, μου έγινε η πρόταση και την αποδέχτηκα"

Συνέντευξη στην κάμερα του «Summer Live» έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι θα λάβει μέρος στον δεύτερο κύκλο του «Just the 2 of us», εξέφρασε τη γνώμη του για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά δήλωσε και αν είναι στα σχέδιά του να αποκτήσει και δεύτερο παιδί.


«Θα συμμετάσχω στο Just, μου έγινε η πρόταση και την αποδέχτηκα. Τώρα θα δείτε ένα ακόμα ταλέντο μου, το τραγουδιστικό». Με αυτά τα λόγια επιβεβαίωσε ο ίδιος μπροστά στην κάμερα τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ένας από τους συμμετέχοντες του φιλανθρωπικού σόου τραγουδιού στο Mega. Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να έχει θέση στην κριτική επιτροπή του show ο Γιώργος Λιάγκας, παίρνοντας τη θέση του Κώστα Τουρνά, είπε: «Μπορεί να μην έχει μουσικές γνώσεις, αλλά είναι άνθρωπος της τηλεόρασης και μπορεί να κρίνει σωστά. Θα κρίνει όλο το πακέτο».

Για την Ελένη Μενεγάκη μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αφήνοντας πίσω οριστικά τις κακές στιγμές του παρελθόντος: «Η Ελένη είναι νούμερο ένα και δεν είναι τυχαίο. Ακόμα και με τα σκαμπανεβάσματα που έχει, το οποίο είναι λογικό να συμβαίνει αφού είναι τόσα χρόνια στον αέρα, καλά κρατεί».

Τέλος, αποκάλυψε αν θα ήθελε εκείνος και η σύζυγός του, Έλενα Τζαβαλιά, να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί: «Δεν έχουμε προλάβει να βάλουμε μπρος, αλλά μακάρι να γίνει. Θα ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδάκι. Το νιώθω πάντως ότι θα έρθει σύντομα η ώρα» είπε χαμογελώντας.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...