ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Σύλληψη ζευγαριού για τη δημιουργία και εμπορία crush videos με σκηνές βασανισμού ζώων

Η αστυνομία των Φιλιππίνων, η εθνική υπηρεσία πληροφοριών και η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA κατηγόρησαν τον V. R. και τη σύζυγο του D. R. με τα κατηγορίες για βάναυση συμπεριφορά σε ζώα, κακοποίηση ανηλίκου και παραβάσεις της προστασίας άγριας φύσης την περασμένη Τρίτη (μετά από ένα ολόκληρο χρόνο έρευνας ). Οι κατηγορούμενοι παρήγαγαν ταινίες με νεαρά κορίτσια σκανδαλώδη ντυμένα,  να βασανίζουν μικρά ζώα.


Ανώμαλοι παραγωγοί ταινιών

Τα λεγόμενα ‘Crush’ video, τα οποία έγιναν δημοφιλή πριν από δέκα χρόνια, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αποτυπώνουν εξαιρετική βία σε ζώα. Το ζευγάρι παρήγαγε και πούλησε 68 τέτοιου είδους παραγωγές με σκηνές όπως να γδέρνουν ζωντανά κουνελάκια, ή να στριγγλίζουν από πόνο ενώ τους έκοβαν τα αυτιά και μετά τα άναβαν φωτιά, σκυλιά να καίγονται με σίδερο ρούχων, να πατάνε με γόβες στιλέτο τα μάτια σκυλιών και μαϊμούδων και κουτάβια να πιέζονται μέχρι να βγουν τα εντόσθια τους από το στόμα.
Το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε συλληφθεί στις αρχές του χρόνου, αλλά το έσκασαν πριν εμφανιστούν στο δικαστήριο. Η οργάνωση PETA προσέφερε αμοιβή $2.200 σε όποιον βοηθούσε στον εντοπισμό τους. Αρκετές πληροφορίες βοήθησαν τις αρχές στη σύλληψη του ζευγαριού.
Οι αρχές ισχυρίζονται ότι 6 νεαρά κορίτσια μεταξύ 12 και 18 ετών εξαναγκάστηκαν σε πράξεις βίας και βασανιστηρίων σε ζώα. Τα κορίτσια αυτά τα προσέγγισε το ζευγάρι με τη δικαιολογία του babysitting. Η νομοθεσία των Φιλιππίνων για βαύναυση συμπεριφορά σε ζώα είναι 6 μήνες φυλάκιση, για την εμπορική εκμετάλευση ανηλίκου η ποινή είναι 3 χρόνια και για διακίνηση  παιδιών ισόβια κάθειρξη.
Εδώ και ένα χρόνο, οι αρχές των Φιλιππίνων αντιδρούν δυναμικά σε υποθέσεις κακοποίηση και βασανισμού των ζώων.  Ο J. C. C, φοιτητής, έγινε γνωστός παγκοσμίως όταν καταδικάστηκε με ένα χρόνο φυλακή γιατί σκότωσε μιά γάτα και περιέγραψε το γεγονός στο online ημερολόγιο του. Ο J. S έγινε κι αυτός γνωστός όταν δημοσίευσε φωτογραφίες του κρεμασμένου σε κρεμάστρα ρούχων, κουταβιού του, γιατί βαριότανε!

blog.krama.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...