ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των Ζωδίων...










  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Τα καμώματα ενός Σκορπιού θα σας αναστατώσουν και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη δύναμη για να μην υποκύψετε στις χαμηλού επιπέδου στρατηγικές του. Εσείς, έτσι και αλλιώς, πρέπει να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και να μην αφήνετε τις ευαισθησίες σας να σας απομακρύνουν από τα πραγματικά σας θέλω.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Βγαίνουν στην επιφάνεια παλιά προβλήματα που είχατε καταχωνιάσει μέσα σας βαθιά και τώρα δεν αντέχετε να τα κρατάτε. Φροντίστε να μην πάρετε κάποια ακραία απόφαση που σχετίζεται με τις προσωπικές σας σχέσεις – κυρίως με Σκορπιό, γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερεκτίμησης μιας κατάστασης. Ένα ταξιδάκι θα σας κάνει να ξεσκάσετε και θα σας φέρει νέες γνωριμίες.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Έχετε σοβαρέψει, γιατί σας απασχολούν άτομα που σχετίζονται με το παρελθόν σας και πρέπει να τους χειριστείτε έξυπνα, αλλά και με διάθεση ξεκαθαρίσματος. Ένας Παρθένος θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας. Ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης σας και γίνεται ανάδρομος στις 3 Αυγούστου, θα σας πιέσει να κάνετε πράξη τα λεγόμενά σας.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Δεν σας ενδιαφέρουν τα επιφανειακά αισθήματα. Γι’ αυτό, αν έχετε σχέση που δεν είναι ουσιαστική, θα αποφασίσετε να τη διακόψετε. Θα αρχίσετε δειλά δειλά συζητήσεις με έναν Παρθένο, με τον οποίο στο παρελθόν είχατε κάποια σχέση ή ήσαστε φίλοι, και τώρα μπορεί να προχωρήσετε πιο σοβαρά την επαφή σας. Επαγγελματικά, με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα ξεκινήσετε δράση.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σας, κυρίως στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Εσείς, οι μόνοι και ωραίοι, θα γνωρίσετε ένα νέο άτομο, που θα σας κάνει να νιώσετε ότι μπορεί να αγαπηθείτε με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Μόνο μην αφήνετε κάποια οικονομικά θέματα να σας βγάζουν ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είστε. Η ανασφάλεια δεν σας πηγαίνει και σας υποχρεώνει να γίνεστε μίζεροι.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, ο οποίος γίνεται ανάδρομος στις 3 Αυγούστου, μπορεί να μην είστε τόσο επικοινωνιακοί και να κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Ένας Ταύρος σάς εμπνέει και σας ευνοεί και μπορεί να κάνετε μια γνωριμία στο εξωτερικό ή μέσω κάποιων φίλων.Ο Καρκίνος μπαίνει στη ζωή σας και είναι έτοιμος να σας κάνει εντυπωσιακή πρόταση.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Έχετε κάνει το κουμάντο σας για θέματα που σας έχουν απασχολήσει και τα έχετε ξαναβρεί με άτομα που ήταν πολύ δικά σας στο παρελθόν. Τα οικονομικά σάς απασχολούν αρκετά. Μια βοήθεια που θα πάρετε από φίλους και κυρίως από ένα Λιοντάρι θα σας βγει σε πολύ καλό. Αποφύγετε να αναλογίζεστε τι θα σας συμβεί από εδώ και πέρα. Ζήστε το «εδώ και τώρα» με όλο σας το είναι.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ένας εγωισμός μπορεί να σας γυρίσει πίσω και να σας κάνει να κάψετε μια προσωπική σας κατάσταση από την υπερβολή και τη λάθος κατεύθυνση που μπορεί να πάρετε μέσα στη σχέση σας, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Λιοντάρι και Yδροχόο. Από την άλλη, άτομα της οικογένειάς σας θα αρχίζουν να σας στηρίζουν και αυτό θα σας δώσει δύναμη.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να μείνετε με τον εαυτό σας, χωρίς όμως να ανασύρετε δύσκολες μνήμες. Τα οικονομικά σας σας προκαλούν αναστάτωση. Να είστε προσεκτικοί αυτή την περίοδο με τα συμβόλαια που υπογράφετε, αλλά και με τα λόγια που μεταφέρετε. Η σχέση με ένα Λιοντάρι πάει πολύ καλά.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Μην αφήνετε άλυτα θέματα, κυρίως οικογενειακά και συνεργασιών, γιατί θα προκύψουν κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί μεγάλη ευελιξία για να τα αντιμετωπίσετε. Επαγγελματικά, θα σας βγει ανταγωνισμός με έναν Καρκίνο και οι στενοί σας συνεργάτες θα χρειαστούν φροντίδα και συναισθηματική κατανόηση από την πλευρά σας.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Μπορεί να χρειαστεί να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και να γίνετε κάπως καχύποπτοι απέναντι σε Σκορπιό. Με το Λιοντάρι θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι το άλλο σας μισό. Στη δουλειά σας θα σας δοθούν κίνητρα, αλλά θα πρέπει να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και να προσεγγίσετε συναισθηματικά τους γύρω σας. Ίσως σας βγουν κάποια έξοδα από παλιούς λογαριασμούς.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες, γι’ αυτό το διορατικό σας χάρισμα βγαίνει στην επιφάνεια και μπορείτε να δείτε μπροστά σας πολλές κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Εντοπίστε τα θέλω σας που βρίσκονται βαθιά μέσα σας και μην κάνετε πίσω με τη λογική. Αν και θα χρειαστεί να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη, διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...