ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Sweethaven Village: Tο χωριό του Popeye

Στη γειτονική μας Μάλτα! Γνωστό ως Sweethaven Village. Είναι το μέρος όπου το 1980 γυρίστηκε το μιούζικαλ "Popeye" με πρωταγωνιστές τον Robin Williams ως Popeye και τη Shelley Duvall ως Ολίβ. Σήμερα το μέρος αυτό είναι ένα πολύ όμορφο θεματικό πάρκο για μικρούς και μεγάλους. Ξύλινα σπιτάκια, μονοπάτια πλάι σε έναν γραφικό κόλπο, το χωριό του Άγιου Βασίλη με τα ξωτικά, συναντήσεις με τον Ποπάυ, την Ολίβ, τον Βρούτο και τους άλλους ήρωες, συνθέτουν το σκηνικό μιας υπέροχης μέρας γεμάτη παραμύθι και ξεγνοιασιά. 







Κατά τη διάρκεια της μέρας γίνονται πολλά διαφορετικά και αστεία σόου, καθώς και προβολή της ταινίας του Popeye. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν ανάμεσα στα σκηνικά της ταινίας, να κολυμπήσουν στα γαλαζοπράσινα νερά, να πάνε βόλτα με την κλασική βάρκα της Μάλτας, να κάνουν πικνίκ  να παίξουν και να μεταφερθούν σε έναν υπέροχο κόσμο. 







Το χωριό του Popeye βρίσκεται στη γραφική περιοχή με τη χρυσή αμμουδιά Mellieha. Υπάρχουν λεωφορεία που πηγαίνουν στο χωριό του Ποπάυ, σχεδόν από όλα τα τουριστικά μέρη του νησιού. Ρωτήστε στο ξενοδοχείο σας και θα σας κατατοπίσουν. Όταν τελειώσετε την περιήγηση σας στο θεματικό πάρκο, αφιερώστε λίγη ώρα να δείτε το Mellieha Village, όπου μπορείτε να κάνετε μπάνιο ή να φάτε. 
Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες στη σελίδα http://www.popeyemalta.com/ .





 


traveltipsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...