ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Elatte: τα ανέκδοτα και τα πειράγματα μεταξύ του Θανάση Πάτρα και της Νάντιας Μπουλέ

Τα πειράγματα της Νάντιας Μπουλέ προς τον συμπαρουσιαστή της, Θανάση Πάτρα, για την ανύπαρκτη σχέση του με την τεχνολογία των social media συνεχίστηκαν και σήμερα, όταν η 26χρονη παρουσιάστρια διάβασε κάποια από τα σχόλια των τηλεθεατών σις επίσημες σελίδες της εκπομπής στο Facebook και το Twitter.
Η 26χρονη παρουσιάστρια, αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη απευθυνόμενη προς τους συνεργάτες της ανέφερε την ανάρτηση τηλεθέατριας στο Twitter: «Κανένας σε αυτή την εκπομπή δεν έχει καλή άρθρωση;». 

Η Νάντια Μπουλέ γελώντας ζήτησε από τους τηλεθεατές να συγχωρήσουν τις αδυναμίες τους, ενώ ο Θανάσης Πάτρας της είπε: «Καλά, μόνο αρνητικά γράφουν σε αυτό το Facebook και το Twitter;».

Η συμπαρουσιάστριά του, απάντησε: «Έχουν στείλει βασικά ευχάριστα και κυρίως για τον κύριο Ψωμιάδη» και πρόσθεσε: «Α, και να δεις τι σου κάνει η τεχνολογία (των social media), θα διαβάσω ένα ανεκδοτάκι που μας έγραψε η φίλη μας η Γιώτα στο Facebook: "Η γυναίκα χτυπάει τον άντρα της στο κεφάλι με ένα τηγάνι! Άντρας: Μα καλά τι έπαθες; Γυναίκα: Βρήκα ένα χαρτί στη τσέπη σου με το όνομα Κλάρα! Άντρας: Μα καλά πως κάνεις έτσι, πήγα στον ιππόδρομο να παίξω και το όνομα του αλόγου ήταν Κλάρα! Γυναίκα: Αααα..συγγνώμη αγάπη μου! Την επόμενη μέρα..Η γυναίκα τον χτυπάει πάλι στο κεφάλι με το τηγάνι! Άντρας: Μα καλά τι έπαθες πάλι; Γυναίκα: Το άλογο σε ζητάει στο τηλέφωνο!”».

Ο Θάνασης Πάτρας γελώντας είπε: «Θα σας πω κι εγώ ένα ανέκδοτο: Είναι δυο φίλοι και λέει ο ένας: “Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος” και ο άλλος: “Άστα η δική μου ζει ακόμα!”», για να πάρει την απάντηση της Νάντιας Μπουλέ: «Μμμμμ, ανδρικό humor!».

Κουτροκώη Πάτρας Μπουλέ Σιομόπουλος Παγάνης new

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...