ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Bon Jovi: Αποθεώθηκαν στο "ΟΑΚΑ"

Στις 21. 20 το βράδυ της Τετάρτης (20/07) χιλιάδες χέρια υψώθηκαν στο OAKA καθώς ο Jon Bon Jovi βγήκε στη σκηνή τραγουδώντας "Raise Your Hands". Μαζί του τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος στη κιθάρα ο Richie Sambora στα τύμπανα ο Tico Torres και στα πλήκτρα ο David Bryan.Το κοινό παραληρούσε.Ο ίδιος αρκέστηκε να πει τρεις φορές τη λέξη "Επιτέλους...", δείχνοντας πόσο επιθυμούσε να πραγματοποιήσει αυτή τη συναυλία στην Αθήνα.Το κοινό ζεστάθηκε γρήγορα καθώς οι επιτυχίες άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη : "Υou Give Love a Bad Name", "Born To Be My Baby", "Bad Medecine" κ.αΓια 2, 5 ώρες οι θεατές έγιναν ένα με το θρυλική μπάντα στην παρθενική της συναυλία στην Αθήνα.

Λίγο μετά τις 23:30 το συγκρότημα αποπειράθηκε να φύγει, αλλά επέστρεψαν γρήγορα από τις ιαχές του κόσμου, φυλάσσοντας το καλύτερα για το τέλος.Τον Jon Bon Jovi να μιλά για την Ελλάδα, κρατώντας συχνά μια ελληνική σημαία λέγοντας ότι πρόκειται για ένα περήφανο λαό με σπουδαίους νέους και ότι πολλοί λαοί προσεύχονται να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την οικονομία. Το φινάλε: Wanted Dead Or Alive Always και Livin' On A Prayer.












1 σχόλιο:

  1. Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν υπάρχει ΈΝΑ μα ΈΝΑ video απο το πίσω πέταλο ώστε να δούμε τον πραγματικό όγκο του κόσμου γιατί αμα θέλουμε να λέμε παραμύθια να πούμε ότι κατέβηκαν και αριανοί να δουν την συναυλία...Μήπως δεν υπήρχε κόσμος στα πίσω πέταλα? Εδώ δεν υπήρχε στα μπροστά... Ψεύτες... Γιατί κοροιδεύτετε τον κόσμο απορώ, λες και είναι χαζός.. Παιδια τα νούμερα τύπου 75000 είναι πλασματικά... Για ψάξτε κανα videaki απο άλλη συναυλία στο ΟΑΚΑ που ήταν πραγματικά γεμάτο και κάντε τις συγκρίσεις μόνοι σας... Αλλά κάντε και κριτική σε αυτόυς που μας κοροιδεύουν με τα ψεύτικα άρθρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...