ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Παρωδία: Αλέξης Τσίπρας

Στην κατηγορία "Παρωδία" παρουσιάζονται οι "εγκυκλοπαιδικές" γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα, πρόσωπα ...και όχι μόνο, αλλά από την πλευρά της σάτιρας. Όλα τα άρθρα της συγκεκριμένης κατηγορίας προέρχονται από το σατιρικό site της "Φρικηπαίδεια". Η κατηγορία της "Παρωδίας" σήμερα αναφέρεται στον πρόεδρο του "ΣΥ.ΡΙΖ.Α." Αλέξη Τσίπρα.

Είναι πρόεδρος,νεόκοπος, του (Τ)Συριζα, φιγουράρει σε αφίσες αναρτημένες σε δωμάτια κοριτσιών από 11 έως 17.5 ετών (μέχρι να χάσουν την παρθενιά τους δηλαδή και να καταλάβουν ότι είναι φλώρος). Έχει κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την ΚΝΕ αλλά εκεί τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν άντεξε.


Σχέσεις με άλλα κόμματα και το κατεστημένο


Σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας παραλίγο να παρουσιαστεί στην Ελλάδα καθώς αρκετές κορασίδες και νέοι (gay), έκαναν απόπειρες αυτοκτονίας καθώς ο Αλέξης φλερτάρει επινίνδυνα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ένα φλέρτ που θα καταλήξει σε gay γάμο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το κόμμα του χοντρού (a.k.a Νέα Δημοκρατία) σχεδιάζε να φέρει τον νόμο περί συμβολαίου συμβίωσης κάνοντας τον gay γάμο ευκολότερο.



Προβολή 

Είναι ο μόνος αρχηγός πολιτικού κόμματος που σχολιαζόταν επί δύο εβδομάδες στις κουτσομπολίστικες εκπομπές της μεσημεριανής ζώνης αλλά και είχε και δικό του επεισόδιο σε σήριαλ του Alpha. Τώρα κάνει σχέδια να αλλάξει manager γιατί ο Αλαβάνος γέρασε και με την καθοδήγηση του Ηλία Ψινάκη να κάνει σοβαρή προσπάθεια στο Hollywood.
Ο ίδιος ομολόγησε πως έκανε στο παρελθόν χρήση κοκαΐνης, μάλιστα με ένα αβλαβές κατά τη γνώμη του και πρωτοποριακό τρόπο την Συριζοκρυστάλλωσης της κοκαΐνης, ανακάτευε την κοκαΐνη με ναφθαλίνη, αμίαντο, μπαρούτι C1345, και με αλεσμένα αποξηραμένα φύλλα ελιάς. Τα πνευματικά δικαιώματα της μεθόδου αυτής κλάπηκαν από ένα πρεζόνι, τον Βασίλη Παπακοστάντητς(BAC ΠΑΠΑΚΟCTANTIC), Εβραιοσκοπιανό τραγουδιστή.

Πλύση εγκεφάλου


ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ.

frikipaideia.wikia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...