ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των Ζωδίων...











  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Έχετε εντοπίσει τι σας φταίει και κάποια πράγματα χαλάνε την τελευταία στιγμή. Μάλλον έχετε γίνει τελειομανείς. Θα περάσει όλο αυτό και θα ξαναβρείτε τον παλιό σας εαυτό. Κρόνος είναι αυτός και σας αφαιρεί τη χαρά και την εύκολη διάθεση. Τώρα όμως είναι μεγάλη ευκαιρία να δείτε με ρεαλισμό τη ζωή και να σταματήσετε τη μεγάλη παρόρμηση που σας χαρακτηρίζει.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Έχετε εύνοια αυτή την περίοδο και το νιώθετε, αλλά τα κλειστά αφτιά θα είναι το σήμα κατατεθέν της περιόδου αυτής και θα κρατήσει μέχρι τις 28/7. Χρειάζεστε ιδιαίτερη ευελιξία και κυρίως αν σχετίζεστε με Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο θα υπάρξει δυσκολία στην επικοινωνία. Μη βγάλετε αποφάσεις για τις οποίες αργότερα μπορεί να κατηγορήσετε τον εαυτό σας για αδιαλλαξία.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ο Άρης στους Διδύμους σάς προσφέρει ενεργητικότητα, δράση και επαγγελματική επιτυχία. Είναι η περίοδος που πρέπει να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας και να τα κάνετε πραγματικότητα. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν ένα Λιοντάρι και ένας Τοξότης και μπορείτε να τους εμπιστευτείτε. Ο Σκορπιός πάντως είναι με το μέρος σας και κυρίως σας βοηθάει μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Νιώθετε μεγάλη πίεση από διάφορες οικογενειακές και συναισθηματικές υποθέσεις. Μερικοί από εσάς θέλετε να το βάλετε στα πόδια για να ξεφύγετε απ’ όλους και απ’ όλα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σάς δίνει βέβαια τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι θα πετύχετε κυρίως στην ερωτική σας ζωή. Ένας Αιγόκερως στον χώρο της δουλειάς σας θα σας δώσει μεγάλη δύναμη. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα δοθούν κάποιες λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας δώσει κάποιες ιδέες οι οποίες μπορεί να σας ξεμπλοκάρουν από διάφορα προβλήματα. Η καριέρα σας αυτή την περίοδο είναι σε ανάπτυξη και κυρίως όσοι συνεργάζεστε με έναν Δίδυμο θα προχωρήσετε μπροστά με γρήγορα βήματα. Οι 11 και 12/7 είναι δύο πολύ τυχερές ημέρες για εσάς, κυρίως για τα ερωτικά σας, και αν σχετίζεστε με έναν Τοξότη.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Περνάτε καλά αυτή την περίοδο. Μπορεί και να πάρετε το αίμα σας πίσω από έναν Καρκίνο, ο οποίος ξαφνικά μπορεί έπειτα από μεγάλη περίοδο απουσίας να επιστρέψει δριμύτερος και να σας συζητήσει ακόμα και για γάμο. Ψυχραιμία πρέπει να δείξετε για να αντεπεξέλθετε σε όλο το κύμα που σας έρχεται ξαφνικά. Την τελική απόφαση θα την έχετε εσείς.Γιατί εσείς έχετε εύνοια.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ζορίζεστε αρκετά γιατί πρέπει να επιλύσετε πολλά προβλήματα, από οικογενειακά μέχρι και συναισθηματικές σχέσεις. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποιες συνεργασίες που τελικά θα σας βγει σε καλό, αλλά στην αρχή θα σας φανεί ότι βάζετε αυστηρά όρια και ίσως συναισθηματικά να ζορίζεστε

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Έχετε εύνοια και κυρίως από συνεργασίες με Ταύρο. Μια ξαφνική γνωριμία με Κριό θα αναταράξει τα λιμνάζοντα νερά και θα σας βάλει στην πρίζα να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Ένα επαγγελματικό ταξίδι με Δίδυμο θα σας βοηθήσει αρκετά και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Προσέξτε τις αποφάσεις σας γιατί σε κάποια θέματα θα είστε απόλυτοι.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Περίεργες κάπως ημέρες για σας με πολλές υποχρεώσεις και φροντίδες απέναντι σε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ο Άρης που είναι στους Διδύμους σάς κάνει λίγο πιο επικοινωνιακούς και ίσως σας ξεφύγουν και κάποιες κουβέντες παραπάνω που μπορεί να σας κάνουν άνω κάτω με κάποιους συνεργάτες σας. Αποφύγετε τις υπερβολές γιατί μπορεί να νιώσετε εξάντληση.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σάς κάνει προστατευτικούς και ίσως ασχοληθείτε πολύ παραπάνω με τα άτομα της οικογένειάς σας. Όχι ότι δεν το κάνατε παλιά, αλλά τώρα νιώθετε πιο καλά και έχετε την ανάγκηνα επενδύσετε πάνω σε ουσιαστικές σχέσεις. Η πώληση ή η αγορά ενός ακινήτου θα σας ανακουφίσει. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο προσπαθείτε να κρατήσετε ισορροπίες.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Μην αφήνετε εκκρεμότητες που θα πρέπει τον άλλο μήνα να αντιμετωπίσετε. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο είναι ευκαιρία να το αναδείξετε και να συζητήσετε με κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Μια παλιά σχέση με ένα Λιοντάρι μάλλον θα αναζωπυρωθεί, αλλά αν θέλετε να προχωρήσετε καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Ο Ποσειδώνας που έχει μπει ήδη στο ζώδιό σας και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε ότι κάτι πάει να αλλάξει στη ζωή σας, αλλά αυτό σας βγαίνει γιατί έχετε την ανάγκη να δείτε τη ζωή με άλλη ματιά. Από την άλλη ο Δίας σάς δίνει κάποιες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Αλλά υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείτε για το τι θα κάνετε επαγγελματικά. 

    Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη


    yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...