ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Καυτή η σημερινή μέρα

Αποπνικτική θα είναι σήμερα η ατμόσφαιρα, λόγω της ζέστης. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού πρόκειται για την πιο «καυτή» ημέρα του χρόνου, αφού ο υδράργυρος σε ορισμένες περιοχές θα δείξει ακόμα και τους 42 βαθμούς κελσίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ σε Μακεδονία, Θράκη και Δυτική Ελλάδα το θερμόμετρο θα φτάσει τους 39 και τοπικά τους 40 βαθμούς, ενώ σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο οι τιμές θα είναι στους 40 και τους 41 βαθμούς κελσίου, φτάνοντας κατά τόπους ακόμα και τους 42.

Από εκεί και πέρα, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα το θερμόμετρο θα δείχνει από 36 μέχρι και 40 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Τέταρτη 20/7/2011
Μακεδονία-Θράκη: 39 και πιθανώς τοπικά 40 βαθμοί κελσίου.
Δυτική Ελλάδα: 39 και πιθανώς τοπικά 40 βαθμοί κελσίου.
Θεσσαλία-ανατολική στερεά-ανατολική Πελοπόννησος: 40 και τοπικά 41 βαθμοί κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου-Κυκλάδες- Κρήτη -Δωδεκάνησα: 36-38 και στην Κρήτη τοπικά 39-40 βαθμοί κελσίου.

Μάλιστα υπάρχουν περιοχές όπου ο υδράργυρος θα «σκαρφαλώσει» στους 42 βαθμούς. Οι πόλεις που θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες είναι οι εξής: Λάρισα, Καρδίτσα, Θήβα, Λειβαδιά, Κόρινθος, Αργος, Αθήνα, Ναύπλιο, Σπάρτη, Κόρινθος, Χαλκίδα.

Οι πιο «καυτοί» νομοί είναι: Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Αττικής, Ευβοίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λάρισας και Τρικάλων.

Να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή, λόγω των ανέμων η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή ο καύσωνας επιστρέφει. 

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...