ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σπύρος Χαριτάτος: Θα είναι στη νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη;

Πρόταση να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη δέχτηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πολύ μπλα-μπλα», ο Σπύρος Χαριτάτος.
Ο Γιώργος Παπαδάκης, όπως έγινε γνωστό από το δελτίο τύπου που εστάλη σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν από λίγες μέρες, από την ερχόμενη season θα παρουσιάζει μια ολοκαίνουρια δημοσιογραφική εκπομπή και πάλι από την συχνότητα του ΑΝΤ1. 


Οι πληροφορίες θέλουν τους υπεύθυνους του καναλιού να έχουν κάνει πρόταση στον Σπύρο Χαριτάτο να είναι ένας από τους βασικούς συνεργάτες του οικοδεσπότη και να αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής αυτής.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πάντως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σκέφτεται την πρόταση και δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του. Τέλος, λέγεται πως ο Σπύρος Χαριτάτος έχει δεχθεί και πρόταση από άλλο κανάλι για να παρουσιάσει εκπομπή, στην οποία εκείνος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής (φήμες λένε ότι έχει κάνει επαφές με τον Σκάι).

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το «Κους-Κους», πρόταση για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, έχουν δεχτεί και η Νάντια Μπουλέ- εφόσον εκείνη περάσει το test το καλοκαίρι-αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη. Με βάση το ρεπορτάζ αυτό, η διάρκεια της εκπομπής θα είναι από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι συνεχόμενα. Από τις 10 και μετά θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα που θα τον αναλάβουν οι δυο παρουσιάστριες. Τέλος, ενδέχεται ο Γιώργος Παπαδάκης να είναι καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής στο στούντιο και να παίρνει ξανά τα ηνία της εκπομπής όταν προκύπτει έκτακτη επικαιρότητα.

Σπύρος Χαριτάτος 
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...