ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στον "ANT1";

Ο κορυφαίος Έλληνας star απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συντρόφου του, Κάτιας Ζυγούλη και της κόρης του, Αναστασίας και ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας τον Νοέμβριο. Ωστόσο, παράλληλα μελετάει και τις επόμενες επαγγελματικές του κινήσεις.
Στα νέα άμεσα σχέδιά του, εκτός απο τις χειμερινές εμφανίσεις του -που ήδη έχουν γίνει talk of the town- στο «Αθηνών Αρένα» μαζί με τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα, συμπεριλαμβάνεται και η τηλεόραση. Άλλωστε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με το «X-Factor ΙΙΙ». Μπορεί λοιπόν το δημοφιλές τάλεντ σόου να «παγώνει» από πλευράς ANT1 για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, όμως υπάρχουν άλλα πρότζεκτ του καναλιού του Αμαρουσίου τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον του Σάκη Ρουβά.


Πριν από ενάμιση μήνα, ο 39χρονος σταρ συναντήθηκε με στελέχη του ANT1 και είχε μια ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο της μέχρι τώρα καλής συνεργασίας τους. Για ένα από τα προγράμματα που ενημερώθηκε ήταν το «Dancing on ice» το οποίο θα ξεκινήσει το Νοέμβριο.

«Ο Σάκης Ρουβάς απλά ενημερώθηκε για τρία καινούργια πρότζεκτ του ANT1. Έγινε μια ανοιχτή συζήτηση και δεν πάρθηκε καμία οριστική απόφαση. Ανάμεσα σε όσα συζητήθηκαν ήταν και το Dancing on ice. Σίγουρα είναι από τα πρόσωπα που θέλει ο ANT1 στο πρόγραμμά του. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και από τις δυο πλευρές» αναφέρει στο yupi διοικητικό στέλεχος του ANT1.


Twitter
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σάκης Ρουβάς διαθέτει στο Twitter έναν και μόνο προσωπικό λογαριασμό, @sakisrouvas ARTIST And PROUDTOBEGREEK.  Άλλωστε σ' αυτόν τον λογαριασμό τον ακολουθεί και η 33χρονη σύντροφός του, Κάτια Ζυγούλη. Ο λογαριασμός @SakisOfficial ARTIST And PROUDTOBEGREEK που υπάρχει στο Τwitter και στον οποίο μάλιστα φέρεται ο 39χρονος σταρ να έχει γράψει πρόσφατα το σχόλιο «Dancing on ice...hmmm...», δεν του ανήκει. «Ο Σάκης Ρουβάς έχει έναν μόνο επίσημο λογαριασμό στο Twitter, τον @sakisrouvas ARTIST And PROUDTOBEGREEK. Οποιοσδήποτε άλλος εμφανίζεται δεν είναι δικός του» εξηγεί στο yupi στενός συνεργάτης του.

Σάκης Ρουβάς new 1


yupi.gr


Διαβάστε και για την μακάβρια ανάρτηση στο Wikipedia που αφορούσε τον Σάκη Ρουβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...