ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Tyra Banks: ήθελε να κάνει γυρίσματα στη Σπιναλόγκα

Είναι που είναι bitch η Tyra Banks, ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε μετά την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ.) να της απαγορέψει την είσοδο στη Σπιναλόγκα. Το show «America’s Next Top Model» είχε ζητήσει τα ενετικά φρούρια της Σπιναλόγκας και της Καζάρμας στη Σητεία, για να γυρίσει εκεί το τελευταίο επεισόδιο, στο οποίο θα ανακηρυχθεί και η νικήτρια. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του show είχαν ζητήσει να γίνει εκεί μια επίδειξη μόδας.


Το Κ.Α.Σ. όμως απέρριψε την πρόταση, με την αιτιολογία ότι ο χώρος είναι ιερός. Έξαλλη πρέπει να είναι η Tyra, η οποία βρίσκεται από καιρό στο νησί για τα γυρίσματα του 17ου κύκλου, που θα προβληθεί τον Σεπτέμβριο.

Το μεγάλο πρόβλημα της αμερικανικής παραγωγής είναι το γεγονός ότι, ενώ κατέθεσαν αίτηση αδείας στις 30 Μαΐου, η απόφαση ελήφθη στις 21 Ιουνίου, την ημέρα που θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα.


Η απόφαση έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Από τη μία οι υποστηρικτές δηλώνουν ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται οι ιεροί χώροι για τέτοιου είδους event.


Από την άλλη, υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι το πρόγραμμα έχει υψηλή τηλεθέαση και στην κατάσταση που είναι τώρα η Ελλάδα, η διαφήμιση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη…


Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...