ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

La Toya Jackson: Πιστεύει πως ο αδελφός της δολοφονήθηκε

Σε δύο μέρες κλείνουν δύο χρόνια από τον ξαφνικό θάνατο του βασιλιά της ποπ Michael Jackson στις 25 Ιουνίου 2009 και η αδερφή του La Toya ξεσπάει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του CNN «Piers Morgan Tonight».
Το πέμπτο παιδί της οικογένειας Jackson, εμμένει στην αρχική της πεποίθηση –την οποία συμμερίζονται κι άλλα μέλη της οικογένειας- ότι ο αδερφός της δολοφονήθηκε. Η La Toya ύστερα από δύο χρόνια συνεχίζει να υποστηρίζει τα λεγόμενα της. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο αδερφός της, της είχε εκμυστηρευτεί ότι αποτελούσε στόχο για πιθανή δολοφονία.


«Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ διαφορετικά» δήλωσε, επιμένοντας ότι ο θάνατος του αδερφού της δεν ήταν παρά ένα βρώμικο παιχνίδι. «Ο Michael μου είχε πει ότι επρόκειτο να τον δολοφονήσουν. Φοβόταν. Φοβόταν για τη ζωή του», συνέχισε.

Η La Toya, χωρίς να ονομάσει τους πιθανούς δράστες, είπε χαρακτηριστικά ότι πίσω από αυτό κρύβονται «οι άνθρωποι που τον ήλεγχαν». «Οι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, σου δείχνουν τον δρόμο, σε ελέγχουν, ελέγχουν τα οικονομικά σου, τα έσοδα σου, οτιδήποτε κάνεις», είπε η Jackson. «Αυτό βίωνε ο Michael και γνώριζε πως ότι του συνέβαινε δεν ήταν με καλή πρόθεση. Αυτό δεν ήταν σωστό και τον ενοχλούσε πολύ», σχολίασε.

Αρκετά μέλη της οικογένειας Jackson θεωρούν ότι ο αδερφός τους έπεσε θύμα μιας συνομωσίας αλλά κανένας δεν έχει προβεί σε ονομαστική καταγγελία. Η πρώτη ιατροδικαστική αναφορά πάντως δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο και αναμένεται η δεύτερη με την ελπίδα πως θα ξεκαθαριστούν τα αίτια θανάτου του.

Ο προσωπικός γιατρός του Michael, Κόνραντ Μάρει, έχει έρθει αντιμέτωπος με το νόμο καθώς κατηγορείται για ιατρική αμέλεια και οι funs του βασιλιά της pop περιμένουν με αγωνία να μάθουν την αλήθεια για τον ξαφνικό θάνατό του που συγκλόνισε τον πλανήτη.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...