ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο Zach Galifianakis επιβεβαιώνει το "Hangover 3"

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Hangover III να βρίσκεται ήδη στα σκαριά, όμως τίποτα επίσημο δεν είχε ακουστεί από κανέναν. Όλα αυτά όμως έρχεται να ανατρέψει ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές, ποιος άλλος από τον δικό μας Ελληνικής καταγωγής κωμικό Zach Galifianakis.
Μιλώντας στο νέο τεύχος του γνωστού περιοδικού Rolling Stone, ο Zach παραδέχτηκε ότι το επόμενο Hangover είναι κάτι παραπάνω από σκέψη. «Θέλουν να κάνουν Hangover III. Δέχομαι ήδη πολλά τηλεφωνήματα» λέει, ενώ μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται, ο Alan, θα δραπετεύσει από μια ψυχιατρική κλινική με τη βοήθεια των φίλων του Bradley Cooper, Ed Helms και Justin Bartha.
Πριν λίγο καιρό, ο σκηνοθέτης των ταινιών Todd Phillips είχε δηλώσει ότι μια πιθανή τρίτη συνέχεια δε θα είχε καμία σχέση με τις άλλες δυο, οι οποίες ήθελαν την παρέα των αγοριών να ξυπνάει κάτω από περίεργες συνθήκες, χωρίς να θυμούνται απολύτως τίποτα από το μπάτσελορ πάρτι της προηγούμενης βραδιάς, ενώ ένας φίλος τους αγνοείται.Όπως εκμυστηρεύεται στο περιοδικό, δε μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τη φήμη που η επιτυχία του έχει φέρει. «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου: Δε προσαρμόζομαι καλά σε όλο αυτό. Δε το λέω σαν παράπονο. Στους περισσότερους ανθρώπους θα ήταν δύσκολο. Μπερδεύομαι όταν οι άνθρωποι μου κάνουν ερωτήσεις. Για πολλά χρόνια κανείς δεν με ρωτούσε τίποτα».
 




protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...