ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η Γη γιορτάζει

Όταν γιορτάζει η Γη γιορτάζουμε μαζί της και όλοι εμείς! Μόνο που στη Γη χρωστάμε δεν μας χρωτάει, γι΄αυτό και της οφείλουμε το καλύτερο δώρο που μπορούμε να της χαρίσουμε, την καθημερινή προστασία μας! Αν δεν ξέρετε με ποιον τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε τη Γη κι όλους τους ζωντανούς οργανισμούς που φιλοξενεί, ευκαιρία να μάθετε τρόπους σε ένα πανηγύρι γεμάτο γήινες ιδέες!H Οργάνωση ΓΗ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ προσκαλεί όλους τους φίλους της ζωής και της γης στο «Πανηγύρι της Γης»! 
Μια γιορτή με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Και που θα μπορούσε να γίνει ένα πανηγύρι αφιερωμένο στη γη αν όχι στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» στο Κτήμα Βασιλίσσης (Λ. Δημοκρατίας 67, Ιλιον). Σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου, με μία επίσκεψή σας μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος με πολύ απλούς, καθημερινούς και οικολογικούς τρόπους.
Στη γιορτή θα συμμετέχουν Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί που δραστηριοποιούνται γενικότερα στην προστασία του περιβάλλοντος και των πλασμάτων που φιλοξενεί, παραγωγοί και επιχειρήσεις βιολογικών προϊόντων, καθώς και του οικολογικού χώρου γενικά. Η γιορτή θα κινείται γύρω από τρεις άξονες, καθώς θα περιλαμβάνει: Αγορά με βιολογικά προϊόντα, παρουσίαση θεμάτων από περιβαλλοντικές οργανώσεις, οικολογικές πρακτικές για την καθημερινότητα, ομιλίες και συζήτηση. Στα πλαίσια της γιορτής θα διοργανωθεί επίσης και μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον: όπως ένα «σαφάρι» μικρών ζουζουνιών και υδρόβιων πλασμάτων, διάφορα οικοπαιχνίδια, μουσική, εκπαιδευτικές φυτεύσεις από παιδιά υπό την επίβλεψη γεωπόνων, ξενάγηση σε βιολογικούς λαχανόκηπους, προβολές και ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων. Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε www.organizationearth.org ή επικοινωνήστε με την πργάνωση ΓΗ στο 210 2325280. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...