ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των Ζωδίων...











  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Ανοίγεστε γιατί νιώθετε δυνατοί. Ολόκληρος Δίας πέρασε από πάνω σας. Καλό είναι να μην ξεχάσετε τη δύναμη ή την αισιοδοξία του. Συνεχίστε τη ζωή σας με αυτή την εσωτερική ανάταση και μην αφήνετε τα μαύρα στοιχεία να σας χρωματίζουν. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο βάζετε τα όριά σας, κυρίως σε άτομα που περιμένατε κάποια κίνηση από την πλευρά τους.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Στις 5/6 μπαίνει ο Δίας στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι και τις 11/6/2012. Θα σας γεμίσει με δώρα, όπως τύχη, αισιοδοξία και ίσως και λίγα κιλά παραπάνω. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε και πάνω απ’ όλα διώξτε τον θυμό, τη μνησικακία και οτιδήποτε άλλο σας βαραίνει. Η Αφροδίτη και ο Άρης, το αιώνιο ερωτικό δίδυμο, συνεχίζει να φλερτάρει με σας και να σας δίνει ερωτική γοητεία.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Είστε για λίγο στο μάτι του κυκλώνα με τις δύο εκλείψεις που γίνονται στο ζώδιό σας και μέσα σε δεκαπέντε ημέρες έχετε δραστηριοποιηθεί και προσπαθείτε να καταλάβετε τι σας συμβαίνει. Αναβάλλονται κάποια πράγματα που είχατε προγραμματίσει και οι εξωτερικές συνθήκες σάς πιέζουν να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως
    σε σχέσεις. Ο ερωτικός φραγμός συνεχίζει να σας κάνει να είστε σοβαροί και πειθαρχημένοι.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η έκλειψη μπορεί να μη σας πιάνει, αλλά επειδή ο κυβερνήτης σας είναι η Σελήνη που σχετίζεται με τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας μπορεί ξαφνικά να θέλετε να απομονωθείτε και να μη μιλάτε σε κανέναν ή να κλειστείτε στον εαυτό σας, αλλά να έχετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και να του μιλάτε συνέχεια. Γενικά θα εξαφανιστείτε για λίγο παρόλο που έχετε καλούς φίλους.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Νιώθετε ένταση από κάποιους συνεργάτες, αλλά προσπαθείτε να γίνετε όσο πιο πρακτικοί μπορείτε για να μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει κουμάντο. Θέλετε να έχετε το πάνω χέρι, γι’ αυτό μπορεί να πιέζετε πράγματα και καταστάσεις. Ένα νέο ξεκίνημα μέσα σε κάποια ομάδα θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε τον μεγάλο σας έρωτα, που μπορεί να είναι κάποιος Τοξότης.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Έχετε κάποιον εκνευρισμό και ο λόγος είναι ότι χαλάνε πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σας σε σχέση με τους άλλους. Μην το βάζετε κάτω, οι δυσκολίες υπάρχουν παντού, αλλά έχετε και την τύχη να γίνονται και κάποια πράγματα τα οποία δίνουν κουράγιο για το μέλλον και είναι αναγκαίο να το καταλάβετε. Μια σχέση που σας είχε ταλαιπωρήσει επιστρέφει με καλύτερους όρους.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Νιώθετε ξεκρέμαστοι, γιατί κάποιες σταθερές που είχατε δεν είναι τόσο δυνατές όσο πιστεύατε. Είναι αναγκαίο να πάρετε αποφάσεις γιατί έχετε φτάσει σε ένα σταυροδρόμι που αν τελικά μείνετε εκεί που είστε θα χαλάσουν όλες οι ισορροπίες σας. Ο Ταύρος και ο Κριός έχουν τον πρώτο λόγο στην ερωτική σας ζωή και θα σας πιέσουν και αυτοί από την πλευρά τους να πάρετε θέση.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Μπαίνει και για εσάς ο Δίας στον Ταύρο από 5/6 και θα σας φέρει μια τάση για θετική στάση ζωής. Μέσα σε έναν χρόνο πολλοί από εσάς θα φτάσετε στον γάμο ή θα κάνετε μια επιτυχημένη συνεργασία. Ένας Δίδυμος θα σας αναστατώσει και αφού περάσετε μια μεγάλη κρίση μαζί του, μετά θα τα βρείτε σε επίπεδο φιλικό και θα παραμείνετε έτσι, αν και σας είναι δύσκολο.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη που γίνεται σήμερα στον άξονά σας σας έχουν φέρει τα πάνω κάτω. Καλό είναι να είστε ψύχραιμοι, να μιλάτε λιγότερο και να ακούτε περισσότερο. Όλο αυτό τον καιρό είστε σε φάση μεγάλων αλλαγών, και κυρίως των στενών σας σχέσεων. Η ουσία πλέον για εσάς θα έχει σημασία και υπάρχει περίπτωση να αφήσετε μια πολύχρονη σχέση.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Ένας Δίδυμος θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει και γίνεστε πιο επικοινωνιακοί, λέγοντας
    και αυτά που θέλετε χωρίς ντροπές και ενοχές. Ένας φίλος μπορεί να γίνει ουσιαστική σχέση για εσάς και χωρίς να το κα-
    ταλάβετε να φτάσετε ακόμα και σε γάμο. Οι φιλίες σας δοκιμάζονται και δίπλα σας θα μείνουν αυτοί που αξίζουν.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Επαγγελματικές υποθέσεις σάς αναγκάζουν να αλλάξετε τις αποφάσεις σας. Όλα, όμως, είναι για το καλό σας, αρκεί να μη γίνετε απόλυτοι γιατί θα χάσετε το παιχνίδι. Ένα ταξίδι ή η υπόθεση ενός οικογενειακού προσώπου που σας απασχολεί θα σας αναγκάσει να ξεπεράσετε τα όριά σας. Προκύπτουν οικονομικές ευκαιρίες με τη βοήθεια ή τη συνεργασία τρίτου προσώπου.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Αναβλητικότητα και διάφορα μπερδέματα, κυρίως αν ταξιδεύετε ή αν δίνετε για κάποιο δίπλωμα. Τα λόγια σας να είναι μετρημένα και να ακούτε μόνο τα θετικά μηνύματα. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη και είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο χρειάζεστε προσοχή σε όλα τα επίπεδα και επειδή οι σχέσεις σας είναι επισφαλείς, κινηθείτε διπλωματικά.



Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...