ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Παρωδία: Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην κατηγορία "Παρωδία" παρουσιάζονται οι "εγκυκλοπαιδικές" γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα, πρόσωπα ...και όχι μόνο, αλλά από την πλευρά της σάτιρας. Όλα τα άρθρα της συγκεκριμένης κατηγορίας προέρχονται από το σατιρικό site της "Φρικηπαίδεια". Η κατηγορία της "Παρωδίας" σήμερα αναφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μητσοτάκαινας-Μπακογιάννη. Γεννήθηκε κάπου, κάποτε. Η χρονολογία και η τοποθεσία έχουν ελάχιστη σημασία. Πιο σημαντικό (και τρομακτικό) είναι το γεγονός ότι ασχολήθηκε με την πολιτική και κατάφερε να εκλεγεί βολευτής, αφήνοντας έκπληκτη ακόμα και την μαμά του: «Πιο πιθανό ήταν να βγει ο Άβερελ Ντάλτον ή ο ΡανΤανΠλάν, παρά ο Κυριάκος» είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη της και συμπλήρωσε: «Βέβαια βοήθησε ιδιαίτερα και το γεγονός ότι το ΙQ του κόσμου όταν ψηφίζει παίρνει αρνητικές τιμές.»

Ο άνθρωπος Κυριάκος

Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος. Για τους φίλους απλά είναι ο Κούλης. Αγαπημένες εκπομπές του είναι η «Ελληνοφρένεια» και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», μέσω των οποίων αγαπήθηκε από το φιλοθεάμον κοινό.
Οι εκπομπές αυτές ανέδειξαν και τα πλούσια χαρίσματα του. Για αυτό λοιπόν πριν βιαστεί κάποιος να κρίνει «αν δεν είχε το όνομα, ούτε κλητήρας δεν θα γινόταν», ας ρίξει μια ματιά στα χαρίσματα αυτά:
Το εκφραστικό του βλέμμα με πολύ μεγάλη άνεση θα τον έκανε εξαιρετικό νηπιαγωγό. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν υπάρχει νήπιο που στο γεμάτο βλέμμα του Κούλη, δεν θα τα έκανε πάνω του. Ενώ και οι απανταχού μαμάδες θα βρίσκανε την ησυχία τους με τα άτακτα βλαστάρια τους: «Φάε το φαί σου / Κάτσε φρόνιμα, αλλιώς θα σε δώσω στον Κυριάκο».

Επίσης κατέχει και μια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες: Έχει σημειώσει τον μικρότερο χρόνο εναλλαγής διάθεσης, μόλις 3 πικοδευτερόλεπτα. Την ημέρα που έγινε η εγγραφή του βίντεο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, ο ίδιος δήλωσε πως δεν ήταν σε φόρμα. Μάλιστα και λόγω της εξαιρετικής αυτής εναλλαγής, από την νέα σχολική χρόνια σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, η λέξη «ΣΚΑΣΜΟΣ» (που χρησιμοποιούν οι αγανακτισμένοι δάσκαλοι όταν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο πλέον) αντικαθίσταται από την λέξη «ΚΥΡΙΑΚΟΣ».
Ειδικοί παιδοψυχολόγοι συμφωνούν με την κίνηση αυτή και επισημαίνουν ότι πρώτη φορά επί ΝΔ το Υπουργείο Παιδείας έκανε και κάτι σωστό. 


Στόχοι – Φιλοδοξίες – Όνειρα

Ο μόνος του στόχος φυσικά είναι ποιος άλλος; Η θέση του πρωθυπουργού (μετά την αποτυχία -την πρώτη φορά, γιατί ποιος ξέρει...- της Ντορούλας...). Φυσικά και μόνο στη διατύπωση αυτής της υπόθεσης, οι αγορές αντιδρούν νευρικά, το πετρέλαιο ανεβαίνει και τα χρηματιστήρια πέφτουν. Ενίοτε παρατηρούνται και κρούσματα μαζικών αυτοκτονιών, τα οποία όμως οι αρμόδιοι - αναρμόδιοι δεν μπορούν με βεβαιότητα να τα αποδώσουν στους στόχους που έχει θέσει ο Κυριάκος. Αποτέλεσμα είναι υποθέσεις τέτοιου είδους να μπαίνουν στο αρχείο.
Όλοι εύχονται (και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε), αλλά που τέτοια τύχη, ότι ο μπαμπάς του θα κάνει και ένα καλό για τον τόπο αυτό και θα του ευχηθεί «Άντε και πρωθυπουργός Κυριάκο, μετά την Ντορούλα».


Μίζενς

Τον Ιούνιο του 2008 κάποιοι άθλιοι (δημοσιογράφοι φυσικά, τι άλλο) είχαν το θράσος να εμπλέξουν το όνομα του έντιμου αυτού πολιτικού με τις μίζες της Μιζενς. Έγινε λόγος για δωράκια ύψους 140.000 ευρώ με την μορφή εξοπλισμού γραφείου. Και σιγά το ποσό είπε μέσα του ο Κούλης. «Όσα θα κερδίσει ένας νέος των 700 ευρώ σε 14.5 περίπου χρόνια. Τι ψιλικατζήδες που είναι ορισμένοι... Ένα μικρό δώρο μου έκαναν οι φίλοι του μπαμπά και το κάνανε θέμα. Που να βρίσκανε τις καταθέσεις στην Ελβετία και τα 258 διαμερίσματα τι θα λέγανε».
Τέλος πάλι κάποιοι εξίσου άθλιοι προσπάθησαν να συνδέσουν με τις μίζες το μικρό παραθαλάσσιο οικοπεδάκι, 8 στρεμμάτων, σε δημοφιλές νησί, το οποίο βρέθηκε στο όνομα της πρώην γυναίκας του.
Ισχυρισμός που απορρίπτεται πολύ εύκολα:
H ίδια η στατιστική υπηρεσία επιβεβαιώνει πως κάθε Ελληνική οικογένεια παρότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορεί να αποπληρώσει το δάνειο για την πρώτη κατοικία, έχει τουλάχιστον και ένα εξοχικό σε έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Οι διακοπές, όπως και να το κάνουμε, είναι πάνω από όλα. 

Σύνοψις

Δεν υπάρχει τίποτα πάνω του το οποίο να μην είναι εμετικό. Από την πανηλίθια φάτσα του, η οποία γράφει με χρυσά και φωσφοριζέ γράμματα "είμαι καραπανέξυπνος και όλοι εσείς απύθμενα ηλίθιοι και θα σας τα φάω όλα, διότι -σαν ηλίθιοι που είστε- νομίζετε οτι είμαι καλός και τίμιος άνθρωπος", μέχρι τον απόλυτα κενό και τετριμμένο λόγο του. Οι γνώσεις του περιορίζονται σε αξιώματα του τύπου "οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι εκτός από λίγους εκλεκτούς", "οι εκλεκτοί είναι αυτοί που δεν έχουν ήθος", τα συναισθήματα είναι αδυναμίες", κλπ. Εφηβικοί ψευδοκυνισμοί ανθρώπων που νομίζουν οτι ζουν και νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι. Το απόλυτο παράσιτο.

frikipaideia.wikia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...