ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Πωλητήριο στον Παρθενώνα έβαλαν οι Βρετανοί

Τις τελευταίες ημέρες αυξάνουν και πληθαίνουν στον βρετανικό ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο τα δημοσιεύματα με έντονη "ανθελληνική χροιά", με αφορμή τις... συζητήσεις στην ΕΕ για το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, η εφημερίδα "Sunday Times" κυκλοφόρησε την Κυριακή με έναν άρθρο στο οποίο έβαζε "πωλητήριο" στον Παρθενώνα και μάλιστα με σχόλια ιδιαίτερα ειρωνικά, χαρακτηριστικά ίσως του φλεγματικού βρετανικού "humor". 
 
Η φωτογραφία δείχνει τον Παρθενώνα και στην πινακίδα του πωλητηρίου διαβάζει κανείς: "Πωλείται. 1 μνημείο. Άριστη τοποθεσία. Χρειάζεται δουλειά. Καλέστε τον Γιώργο Παπανδρέου στο 001929 282822".

Το άρθρο με τίτλο «Ανοιχτοί σε όλες τις λογικές προσφορές» αφορούσε το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της Ελλάδας με τους ρεπόρτερ της εφημερίδας να συνομιλούν με πολίτες που διαμαρτύρονται για τη δημοσιονομική πολιτική λιτότητας και την πρόθεση πώλησης δημόσιας περιουσίας, και έναν εξ' αυτών να σχολιάζει: «μπορεί να έχουν πουλήσει την Ακρόπολη και να μην το ξέρουμε».


«Από τις βουτηγμένες στη βότκα ημέρες του Μπόρις Γιέλτσιν στη Ρωσία έχει να γίνει μία τέτοια κρατική δημοπρασία», σχολιάζει η εφημερίδα. 

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...