ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Amanda Brumfield: Η κόρη του Billy Bob Thornton, κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία

H μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού και πρώην συζύγου της Angelina Jolie, Billy Bob Thornton κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία επειδή το μωρό της καλύτερης φίλης της πέθανε ενώ βρισκόταν υπό τη φροντίδα της. Η 32χρονη Amanda Brumfield ισχυρίστηκε ότι η ενός έτους Ολίβια Μάντισον Γκαρσία πέθανε στο σπίτι της φίλης της, Χέδερ Μέρφι στο Ορλάντο τον Οκτώβριο του 2008 όταν χτύπησε το κεφάλι της στην προσπάθειά της να βγει από την κούνια της.


Οι κατήγοροι, όμως, επέμειναν ότι τα τραύματα που είχε το παιδί στην πλάτη και στο κρανίο δεν θα μπορούσαν να προκληθούν απλά από μία πτώση από χαμηλό ύψος. Η Brumfield κατηγορήθηκε για δολοφονία και παιδική κακοποίηση και αναμένεται να καταδικαστεί τον Ιούλιο.

Ο 56χρονος Billy Bob Thornton έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές Χολιγουντιανές ταινίες –ανάμεσά τους και στο βραβευμένο με Όσκαρ "Monster Ball"- όμως έγινε κυρίως γνωστός από τον σύντομο γάμο του με την Angelina Jolie (2000-2002). Ο ίδιος έχει κάνει πέντε γάμους και έχει τέσσερα παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Με τη μεγαλύτερη κόρη του, πάντως ισχυρίζεται ότι δεν έχει πλέον επαφές.

Μπίλι Μπομπ Θόρτον





yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...