ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Συνελήφθη άνδρας 31 ετών, για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας

Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Δ.Α.Α., στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, διενεργήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Αττικής, όπου συνελήφθη ένας άνδρας 31 ετών, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου.Ειδικότερα, ύστερα από παγκόσμια ψηφιακή έρευνα στο Διαδίκτυο που διενεργήθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, ταυτοποιήθηκε ψηφιακά χρήστης του Διαδικτύου, να έχει προβεί στη διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Έπειτα από όλα αυτά και αφού ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές αρχές, κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησε κατ’ οίκον έρευνα, από την οποία προέκυψε ψηφιακό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Συνολικά κατασχέθηκαν τέσσερις σκληροί δίσκοι Η/Υ και μία μονάδα αποθήκευσης δεδομένων (USB STICK), τα οποία διερευνώνται από τη ΔΕΕ/Τομέας ψηφιακών πειστηρίων.


Ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε στο Διαδίκτυο διάφορα ψευδώνυμα ηλεκτρονικής επικοινωνίας, με σκοπό την παραπλάνηση των διωκτικών αρχών, ενώ παράλληλα διέθετε σε κάθε ενδιαφερόμενο χρήστη υλικό παιδικής πορνογραφίας προς μεταφόρτωση, διακίνηση και ανταλλαγή. 


zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...