ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Strauss Kahn: Συνελήφθη για απόπειρα βιασμού καμαριέρας

Σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης προσήχθη ο επικεφαλής του ΔΝΤ Strauss Kahn ώστε να δώσει εξηγήσεις για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα. Σύμφωνα με το BBC ο επικεφαλής του ΔΝΤ συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος της Air France στο αεροδρόμιο JFK, λίγο πριν απογειωθεί για Παρίσι.Σύμφωνα με την αστυνομία δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο.Ο κ. Strauss Kahn θα μετέβαινε στις Βρυξέλλες σήμερα για συνάντηση με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, με αντικείμενο συζήτησης την κρίση χρέους στην Ευρώπη με έμφαση σε Ελλάδα και Πορτογαλία.

Σημειώνεται ότι είναι έντονη η φημολογία ότι ο σοσιαλιστής πολιτικός θα έθετε υποψηφιότητα στις επικείμενες προεδρικές εκλογές της Γαλλλίας. Μετά από αυτό τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα γι' αυτόν και στον αέρα βρίσκεται και η προεδρία του στο ΔΝΤ.Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα σε ξενοδοχείο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη. Την καταγγελία έκανε 32χρονη εργαζόμενη στο ξενοδοχείο, το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι το Sofitel.
Από το ΔΝΤ δεν έχει εκδοθεί ανακοίνωση.Σημειώνεται ότι ο κ. Strauss Kahn είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο ΔΣ του ΔΝΤ το 2008 για ανάρμοστη σχέση με γυναίκα υπάλληλο του Ταμείου. Ο ίδιος είχε τότε ζητήσει συγγνώμη τόσο από το Ταμείο όσο και από τη γυναίκα του Αν Σινκλαίρ.
Η είδηση έκανε γρήγορα το γύρο του κόσμου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...