ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Rosie Huntington: πήρε την θέση της Megan Fox στο "Transformers 3"

Η Rosie Huntington πήρε την θέση της Megan Fox στο Transformers 3. Αυτό είναι λόγος για να υπάρχει διχασμός. Το ερώτημα είναι ποια είναι η Rosie Huntington και αν είναι καλύτερη από την απόλυτη μελαχρινή των τελευταίων ετών –Monica Bellucci μην συγχίζεσαι. Εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού-.



Ρόζι Χάντινγκτον - Μέγκαν Φοξ

































Η Rosie Huntington είναι Βρετανίδα, είναι μοντέλο, είναι 2 μέτρα γυναίκα, έχει ματάρες, είναι γυναικάρα και ξέρει να προκαλεί. Με λίγα λόγια είναι ένας άγγελος. Όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά αφού περπατά από τα 17 της με άνεση αρχάγγελου την πασαρέλα της Victoria Secret και σκορπά βέλη. Τα χρόνια πέρασαν, αυτή η ομορφιά φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητη και η καριέρα εκτοξεύτηκε. Μέχρι που ήρθε αυτό το βιντεάκι και την μάθαμε όλοι. Προειδοποίηση παρακολούθησης αυτού του βίντεο: Εφίδρωση, ανατριχίλες –πολλαπλές- αύξηση παλμών, διόγκωση ματιών, αλλαγή χρωμάτων και έκρηξη της παραγωγικότητας των σιελογόνων αδένων. WATCH IT AT YOUR OWN RISK.







































Από την άλλη έχουμε μία αγάπη παλιά, που μας έχει πληγώσει πολλές φορές, αλλά άλλες τόσες μας έχει ξεσηκώσει. Όχι ότι έκανε τίποτα ιδιαίτερο κάθε φορά. Απλά την μία ιδρωμένη φτιάχνει αμάξια, την άλλη βγαίνει από λίμνες γυμνή και τρίβεται στους καναπέδες με τα εσώρουχά της.




































Το κακό και με τις δύο είναι ότι είναι κορίτσια σχέσης. Η μεν Μέγκαν έχει πάει –κατά την ίδια- μόνο με δύο άντρες στην ζωή της ενώ η Ρόζι τα έχει αυτήν την περίοδο με τον Τζέισον Στάθαμ. Look but don’t touch γιατί θα πέσει ξύλο.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...