ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Oprah Winfrey: Τίτλοι τέλους για την θρυλική εκπομπή της

Τίτλοι τέλους για την θρυλική εκπομπή της Oprah Winfrey μετά από 25 χρόνια και καλεσμένοι λέγεται πως είναι ο Will Smith και η σύζυγος του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Δεν θα είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγος του θα βρεθούν προσκεκλημένοι της Oprah καθώς έχουν εμφανιστεί στην συγκεκριμένη εκπομπή αρκετές φορές στο παρελθόν. Η διάσημη παρουσιάστρια που ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2009 ότι αυτή θα είναι οριστικά η τελευταία season για το απογευματινό της talk show από καιρό αναζητά ποιοι θα είναι οι τελευταίοι καλεσμένοι της εκπομπής της.




Τα γυρίσματα των προτελευταίων επεισοδίων θα γίνουν στις 17 Μαΐου και θα μεταδοθούν στις 23 και 24 Μαΐου. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αναμένεται να εκτιναχθεί στα ύψη ειδικά στις 2 τελευταίες εκπομπές οπότε τίποτα δεν ανακοινώνεται επίσημα.

Σύμφωνα με την παραγωγό του σόου της 57χρονης παρουσιάστριας είναι γνωστό πως η Oprah δεν είναι «φίλη» των εκπλήξεων αλλά λόγω της αποχαιρετιστήριας τηλεοπτικής της season κάνουν κάποιες μικρές εξαιρέσεις.

Στα μελλοντικά σχέδια της Oprah μετά το τέλος του απογευματινού της σόου είναι κυρίως να ασχοληθεί με το τηλεοπτικό δίκτυο που έχει δημιουργήσει με όνομα OWN - Oprah Winfrey Network.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...