ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Δημήτρης Διαμαντίδης: ο καλύτερος παίκτης της "Euroleague"

Τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της Euroleague για τη φετινή σεζόν κατέκτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στο πλαίσιο του γκαλά του τουρνουά που διεξάγεται στη Βαρκελώνη. Ο άσος του Παναθηναϊκού μαζί με τον Μάικ Μπατίστ και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη βρίσκονται και στην καλύτερη 5άδα της διοργάνωσης. Ο αρχηγός των "πρασίνων" είχε κατακτήσει ήδη τον τίτλο του κορυφαίου αμυντικού της season πριν το Final 4 και μία ημέρα μετά τα 31α γενέθλιά του και την πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας στον τελικό του θεσμού, κέρδισε ακόμα μία σπουδαία διάκριση. Μάλιστα έγινε ο 1ος παίκτης στην ιστορία που κατακτά και τα 2 βραβεία την ίδια season.


Ο τίτλος παραμένει στην Ελλάδα, αφού την περσινή season τον είχε κατακτήσει ο Μίλος Τεόντοσιτς του Ολυμπιακού. Στα της καλύτερης 5άδας, μαζί με τους Διαμαντίδη, Μπατίστ και Σχορτσιανίτη συμπεριλαμβάνονται οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα και Φερνάντο Σαν Εμετέριο της Κάχα Λαμποράλ, παρότοι αμφότεροι έμειναν εκτός Final 4.

Η αναπληρωματική 5άδα περιέχει ακόμα έναν Έλληνα, τον Βασίλη Σπανούλη
, μαζί με τους Τζέρεμι Πάργκο (Μακάμπι), Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ), Κριστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα) και Ντούσκο Σαβάνοβιτς (Βαλένθια). Ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς της Εφές Πίλσεν παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της σεζόν, ενώ ο Νίκολα Μίροτιτς της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε αυτό του "ρούκι" της χρονιάς.






trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...